• Vozovi za Bar će u letnjoj sezoni kretati iz stanice Zemun

  Kompanija „Srbija Voz“ objavila je da će u letnjoj sezoni, od 17. juna do 18. septembra, međunarodni vozovi za Bar i iz Bara otpočinjati i završavati vožnju u stanici Zemun, u kojoj će se obavljati utovar i istovar praćenih automobila, prenosi agencija Beta. Jutarnji međunarodni voz za Bar iz stanice Zemun polaziće u 8.44, a […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Vozovi za Bar će u letnjoj sezoni kretati iz stanice Zemun

  Kompanija „Srbija Voz“ objavila je da će u letnjoj sezoni, od 17. juna do 18. septembra, međunarodni vozovi za Bar i iz Bara otpočinjati i završavati vožnju u stanici Zemun, u kojoj će se obavljati utovar i istovar praćenih automobila, prenosi agencija Beta.

  Jutarnji međunarodni voz za Bar iz stanice Zemun polaziće u 8.44, a iz stanice Beograd Centar u 9h, a u svom sastavu nema kola za prevoz praćenih automobila.

  Večernji međunarodni voz za Bar iz stanice Zemun polaziće u 19.58, a iz stanice Beograd Centar u 20.20 i u svom sastavu će imati kola za prevoz praćenih automobila.

  Utovar praćenih automobila u stanici Zemun počinje dva časa pre polaska voza.

  Kako je precizirano, međunarodni jutarnji voz, koji iz Bara za Zemun polazi u 9 sati, dolaziće u stanicu Beograd Centar u 20.02, a u stanicu Zemun u 20.19, dok večernji voz polazi u 19h, dolaziće u stanicu Beograd Centar u 06.08, a u stanicu Zemun u 06.27.

  Cena vozne karte drugog razreda u jednom smeru je 21 evro, prvog razreda 31,80 evra, a rezervacija sedišta je tri evra.

  Cene ležaja i posteljnih karata su u šestokrevetnoj kabini šest evra, u četvorokrevetnoj devet evra, u trokrevetnoj 15 evra, u dvokrevetnoj 20 evra i jednokrevetnoj 45 evra.

  Cena karte za praćene automobile je 30 evra u jednom smeru.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Beograd prodao udeo u Lasti?

  Paket akcija Saobraćajnog preduzeća Lasta prodat je danas na Beogradskoj berzi za 560 dinara po akciji, odnosno za ukupno 145,26 miliona […]