• Vučić: Izbori vrlo brzo, za šest do sedam meseci

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će izbori u Srbiji biti održani veoma brzo, za tri ili šest meseci, a svakako u narednih šest-sedam meseci. Dodao je da su lokalni i pokrajinski izbori redovni, a najverovatnije će biti održani i parlamentarni. Vučić je novinarima u Budimpešti, komentarišući izjavu potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Vučić: Izbori vrlo brzo, za šest do sedam meseci
  Foto: IN Medija

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će izbori u Srbiji biti održani veoma brzo, za tri ili šest meseci, a svakako u narednih šest-sedam meseci.

  Dodao je da su lokalni i pokrajinski izbori redovni, a najverovatnije će biti održani i parlamentarni.

  Vučić je novinarima u Budimpešti, komentarišući izjavu potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić da je pala vlast u Beogradu „samo to ne zna“, naglasio da je opoziciju „sto puta pitao“ kada žele na izbore.

  E, pa nije ovo fontana želja, da tražite beogradske, a druge nećete. Imaće izbore veoma brzo. Da li će biti za tri ili šest meseci, svakako u narednih šest-sedam meseci će biti izbora. –  naglasio je Vučić.

  Govoreći o tekstu u britanskom listu Tajms u kojem je označen kao Vito Korleone i Al Kapone, Vučić objašnjava da to nije ocena lista, već izjava poslanika Demokratske stranke Srđana Milivojevića.

  U tekstu nema ništa. Trla baba lan, da joj prođe dan. Znate koliko se ja sekiram zbog tih tekstova. Zabrinuo bih se da pišu lepo o meni. –  rekao je Vučić.

  Izvor: Fonet

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Vladimir Orlić postavljen za direktora BIA

  Savet za nacionalnu bezbednost je na današnjoj sednici dao saglasnost za imenovanje Vladimira Orlića za direktora Bezbednosno-informativne agencije […]