• Vučić: Ja sam doneo odluku o rušenju u Savamali

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je on doneo odluku o rušenju objekata u Savamali. Upitan o tome ko su kompletni idioti, kako ih je svojevremeno nazvao,  koji su rušili u Savalami, odgovorio je da je on doneo odluku. – Sa ponosom vam saopštavam ja sam bio čovek koji je doneo odluku da se […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Vučić: Ja sam doneo odluku o rušenju u Savamali

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je on doneo odluku o rušenju objekata u Savamali.

  Upitan o tome ko su kompletni idioti, kako ih je svojevremeno nazvao,  koji su rušili u Savalami, odgovorio je da je on doneo odluku.

  Sa ponosom vam saopštavam ja sam bio čovek koji je doneo odluku da se ruše protivpravne udžerice u kojima su neki pravili ekstraprofit za sebe i da se gradi Beograd na vodi. Ja negativno rođen, otac kriminalaca, brat kriminalaca, zlikovac i zločinac, fašita, radikalski nepomenik, ja. A kompletni idioti su oni koji me nisu poslušali i to sve srušili u sred bela dana i mene pozovu da vozim buldožer da sve srušim i napravimo grad u gradu i ponos nacije – rekao je Vučić.

  Kako je dodao, nadležni organi pokušavaju da utvrde ko su kompletnmi idioti, a ideja je bila idiotska da to učine tokom noći.

  Podsetimo, danas se navršava sedam godina od kako je u noći između 24. i 25 aprila 2016. porušen ceo kvart u Beogradu.

  Izvor: Danas

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija