• Vučić: Ovo je moje poslednje obraćanje kao predsednik Srpske napredne stranke

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je ovo poslednje veče kao predsednika Srpske napredne stranke. Jedanaest godina sam služio verno i odano svojoj državi i svom narodu. Možda vernije i odanije nego što neki od vas mogu da zamisle. Jedanaest godina sam na čelu SNS, najveće i najbolje stranke divnih domaćina i poštenih ljudi, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Vučić: Ovo je moje poslednje obraćanje kao predsednik Srpske napredne stranke

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je ovo poslednje veče kao predsednika Srpske napredne stranke.

  Jedanaest godina sam služio verno i odano svojoj državi i svom narodu. Možda vernije i odanije nego što neki od vas mogu da zamisle. Jedanaest godina sam na čelu SNS, najveće i najbolje stranke divnih domaćina i poštenih ljudi, koji su promenili Srbiju. Pobeđivali smo na svim izborima“, rekao je.

  Dodao i da će sutra, 27. maja „neko drugi preuzeti SNS, a on će ostati verni član“.

  Od sutra ću biti predsednik svih građana Srbije, a ne političke partije. – poručio je Vučić sa govornice ispred Narodne skupštine.

  On je istovremeno najavio osnivanje pokreta za narod i državu već od Vidovdana, jer je narednih dve, tri godine odlučujuće za budućnost Srbije, a „bez SNS-a to ne može“.

  Ne idem nigde. Pobeđivaćemo zajedno, otvaraćemo fabrike, davati subvencije poljoprivredi, povećavaćemo plate i penzije. –  poručio je Vučić zahvalivši se svima koji su ostali po kiši do kraja.

  Izjavio je i da će posle skupa „Srbija nade“ biti održana sednica Saveta za nacionalnu bezbednost, na kojoj će biti reči o događajima na Kosovu i Metohiji.

  Nismo imali veću krizu do sada. Kada se završi ovaj skup, imaćemo sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost da govorimo o onome što će biti na Kosovu i Metohiji. Plašim se jer znam sa kim imam posla. –  rekao je Vučić okupljenima ispred Doma Narodne skupštine.

  Rekao je da ima utisak da je neko samo čekao da većina muškaraca dođe na miting u Beograd da „napadne opštinske zgrade“ u tri opštine na severu Kosova.

  Predstavnici Kvinte su ćutali. Sada to osuđuju, kada je Albancima dozvoljeno da posao završe. – rekao je on.

  On je dodao da je zbog toga neophodno zajedništvo i jedinstvo, jer samo „snažna i jedinstvena Srbija može da izađe na kraj sa problemima“.

  Pre početka govora, Vučić je zamolio prisutne da minutom ćutanja odaju počast svim poginulima u napadu u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ u Beogradu i selima pored Mladenovca.

  Dodao je da je do današnjeg dana prikupljeno više od 50.000 komada vatrenog oružja.

  Zamislite koliko je života ovom akcijom spašeno. – rekao je Vučić.

  Podsetimo, „najveći skup ikada“ počeo je nešto posle 19 časova velikim pljuskom, a od rano jutros je veliki broj pristalica autobusima dolazio u Beograd.

  Izvor: 021.rs

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija