• Vučić policajcima: Građani vole da vas vide, sa vama su bezbedniji, popravićemo vam standard

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas pripadnicima policije tokom obilaska novog Komandno-operativnog centra MUP-a, da je njihova odgovornost veća u odnosu na ostale, ma gde se nalazili. – Država će nastojati da imate veći standard, kao što smo to činili i prethodnih godina, ove još i više. – rekao je Vučić u Palati Srbija, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Vučić policajcima: Građani vole da vas vide, sa vama su bezbedniji, popravićemo vam standard

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas pripadnicima policije tokom obilaska novog Komandno-operativnog centra MUP-a, da je njihova odgovornost veća u odnosu na ostale, ma gde se nalazili.

  Država će nastojati da imate veći standard, kao što smo to činili i prethodnih godina, ove još i više. – rekao je Vučić u Palati Srbija, podom 4. juna, Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije.

  On je istakao da je njihov posao težak i častan i bez obzira što građani imaju ponekad primedbe, njih zovu kad nastanu problemi i vole da ih vide.

  Sa vama se osećamo sigurnije, bezbednije. – rekao je Vučić i zahvalio im što su izabrali taj poziv.

   Na Kalemegdanu će danas biti održan taktičko-tehnički zbor s prikazom veština, opreme i vozila koja policija koristi u radu, saopštio je MUP.

   Položeni su venci na spomen obeležja policajcima koji su poginuli na zadatku.

  Svečana akademija povodom Dana policije i MUP-a biće održana večeras u Palati Srbija.

  Dan MUP i Dan policije ustanovljeni su u znak sećanja na 1862. godinu, kada je srpska Žandarmerija imala odlučujuću ulogu u sukobima kod beogradske Čukur česme i narednog dana, za vreme turskog bombardovanja Beograda.

  Naslovna: Instagram (buducnostsrbijeav)

  Izvor: Beta

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija