• Vulin: NIN se uključio u napad na mene i predsednika

  „Кriminalci i oni koji njihove izjave prenose kao istinu, predvidljivi su u svojoj zlobi i želji da se osvete onima koji se bore protiv mafije, a nakon Кrika i NewsMax Adria i NIN se uključio u napad na mene i predsednika Aleksandra Vučića“, poručio je u reakciji na članak nedeljnika NIN ministar unutrašnjih poslova Aleksandar […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Vulin: NIN se uključio u napad na mene i predsednika

  Кriminalci i oni koji njihove izjave prenose kao istinu, predvidljivi su u svojoj zlobi i želji da se osvete onima koji se bore protiv mafije, a nakon Кrika i NewsMax Adria i NIN se uključio u napad na mene i predsednika Aleksandra Vučića“, poručio je u reakciji na članak nedeljnika NIN ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

  Vulin je u saopštenju naveo da je sam najavio da će izjava Marka Miljkovića biti objavljena iz delova kako bi svaki dan bilo prostora za blaćenje i napade, a onda njihovo prepričavanje i ponavljanje.

  Po istini Кrik-a i NewsMax Adria, ja sam komandovao klanu Belivuk-Miljković, vlasnik sam kuće u Ritopeku gde se nalazila klanica o kojoj Miljković i Belivuk ništa ne znaju, ali zato sam je ja često i rado koristio, potom sam naredio poslušnim i naivnim navijačima donošenje punog vozila oružja u Jajince, a od danas je NIN bogatiji za saznanje da sam tražio da ljubitelji sporta okupljeni oko navijača Partizana obezbeđuju Jovanjicu“, naveo je Vulin.

  Sreća je, ističe, pa ga je „nosilac istine Đilasovih medija Marko Miljković odbio“, a primećuje i da je njegova navodna komunikacija sa Miljkovićem išla preko telefona koji on nije pokazao nikome, pa ni svom advokatu, kao i da Miljković zna za njegov sukob sa Dijanom Hrkalović, čiji je pseudonim istetovirao na grudima, a navodno je nikada nije video.

  Dodao je da ne treba zaboraviti da je i Belivuk izjavio da je bio na njim na vezi, ma koliko mu bilo teško što je „narkoman i osoba koja od nežnih navijača traži da budu mafijaši“.

  Кada sam po naređenju predsednika Aleksandra Vučića uz Bratislava Gašića i Mladena Nenadića razbio klan ubica i narko-dilera, znao sam da ću postati meta i da će napasti i moju čast i moju glavu, ali sam i znao da je sve to manje važno od činjenice da smo ološ sklonili sa ulice, a Srbiju učinili boljim i sigurnijim mestom“, poručio je Vulin.

  Zaključio je da je „svaki dan u kome se Belivuk i Miljković dogovaraju u zatvoru sa svojim konsiljereom je dan više za nekog navijača Partizana koga neće mučiti i zaklati i dan više za nečije dete koga neće otrovati drogom“ i da je ponosan na to što su ga izabrali za metu.

  Ja sam napade mafije zaslužio baš kao što su drugi zaslužili zaštitu mafije. Svakom po zasluzi“, poručio je Vulin u reakciji na tekst nedeljnika NIN.

  IZVOR : Danas

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI

  Manifestacija Dan porodice košta 2,5 miliona dinara

  Manifestacija Dan porodice u Inđiji se obelažava u sredu 15. maja besplatnim projekcijama dečijih crtaća i 16. maja svečanom manifestacijom u organizaciji Udruženja penzionera opštine […]