Za Lanu i Minju – 119.000 iz Čortanovaca

Categories VESTIPosted on

Za Lanu i Minju Humanitarni bazar koji su organizovale meštanke Čortanovaca, po rečima Jelene M. uspele su da sakupe 119.000 dinara. S obzirom da je taj dan bio organizovan protest nezadovoljnih meštana ovog sela, kako su izjavile to je prilika da organizuju mali bazar kako bi okupljeni ljudi imali mogućnost da učestvuju.

U ponudi su imali knjige, slatkiše, slaniše, igračke i još po nešto što su uspeli da sakupe za donaciju.

Za Lanu i Minju Humanitarni bazar u Čortanovcima 10. oktobra.

Za Lanu i Minju

Bazari se održavaju u čitavoj Srbiji za malu Lanu kojoj je potreban ogroman novac za izlečenje opake bolesti. Meštanke iz Inđije su takođe održale nekoliko humanitarnih bazara u Inđiji, Staroj Pazovi, Sremskim Karlovcima i sakupile više od 500.000 dinara.

Humanitarni bazar za Lanu Jovanović

Redakciji su se javile i meštanke iz Novog Slankamena koje su održale humanitarni bazar za Lanu i Miroslava. Na taj način su sakupile 216.530 dinara.

A u sredu je najavljen humanitarni bazar za Lanu iz Novog sada i Filipa iz Inđije, koji će biti održan od strane humanitarnog udruženja “Veliko srce”, takođe iz Inđije. Oni pozivaju sve koji su u mogućnosti da doniraju igračke, dečije knjige i slično. Kako bi sakupili što više novca za Filipovo i Lanino izlečenje.

Humanitarni bazar u Inđiji 14.10. traži donatore

#BudiHuman #InđijaImaVelikoSrce #ZaLanu #ZaMinju #ZaFilipa #ZaMiroslava

Facebook IN Medija.

Podeli na društvenim mrežama:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *