• Za popisivače se prijavilo 40.000 građana

  Više od 40.000 kandidata popunilo je elektronsku prijavu za posao popisivača, saopštio je danas Republički zavod za statistiku. Najavili su da će rang-lista prijavljenih kandidata za popisivače, po opštinama, gradovima i naseljenim mestima biti objavljena u sredu, 10. avgusta u 16 časova, na veb sajtovima stat.gov.rs i popis2022.stat.gov.rs. Za kandidate koji se pozivaju na testiranje […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Za popisivače se prijavilo 40.000 građana

  Više od 40.000 kandidata popunilo je elektronsku prijavu za posao popisivača, saopštio je danas Republički zavod za statistiku.

  Najavili su da će rang-lista prijavljenih kandidata za popisivače, po opštinama, gradovima i naseljenim mestima biti objavljena u sredu, 10. avgusta u 16 časova, na veb sajtovima stat.gov.rs i popis2022.stat.gov.rs.

  Za kandidate koji se pozivaju na testiranje poznavanja rada na računaru, pored imena i prezimena biće objavljeno vreme i mesto testiranja, naveo je Zavod.

  Prosečna zarada popisivača, prema najavi iz Zavoda, trebalo bi da se kreće oko 60.000 dinara, a na tom poslu planirano je angažovanje 15.000 građana.

  POGLEDAJ JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/popis-stanovnista-u-oktobru/

  Izvor: Fonet

  Naslovna: Pixabay

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Smenjen direktor Elektrodistribucije Srbije

  Direktor Elektrodistribucije Srbije (EDS) Bojan Atlagić razrešen je, umesto njega tu funkciju obavljaće Biljana Komnenić, dosadašnja direktorka tehničkog […]

  Likvidiran ubica policajca

  Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je likvidiran ubica […]