• Za telekomunikacije Opštinska uprava planira trošak od 25.490 evra

  Šta sve plaćaju građani Inđije.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Za telekomunikacije Opštinska uprava planira trošak od 25.490 evra
  Foto: IN Medija

  Pored 48 hiljada evra koje Opština daje za kafu i napitke za zaposlene kao i 15.230 evra za usluge mobilne telefonije Opštine Inđija na spisku se nalazi još povoljnosti koje građani Inđije plaćaju kroz budžetske troškove.

  Ove godine je, prema planu javnih nabavki, opredeljeno za potrebe nabavke kancelarijskog nameštaja za Opštinsku upravu 9.230 evra.

  Za internet je predviđena cifra od 5.130 evra što je plan i za usluge fiksne telefonije. Dakle za internet, fiksnu i mobilnu telefoniju Opština Inđija planira da potroši 25.490 evra.

  Osim toga za pranje vozila Opštinske uprave takođe je predviđeno 5.130 evra i isto toliko za putarinu, dok su vulkanizerske usluge 150.000 dinara. Ukupno bez goriva i restracije vozila građani Inđije auto park košta 11.500 evra.

  Dok gotovo 10.000 evra Opština planira da potroši za hotelski smeštaj.

  Opština Inđija je kroz javnu nabavku za gazirane i tople napitake kao i vode u balonima odlučila da potroši gotovo 48 hiljada evra sa PDV.

  Pored toga već su dodeljeni ugovor vredan 15.230 hiljada evra za usluge mobilne telefonije jedinom ponuđaču Telekom Srbija a.d Beograd.

   

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija