Zaseda lokalni parlament

Odbornici Skupštine opštine Inđija na današnjoj sednici će, između ostalog, razmatrati Izmenu i dopunu Plana generalne regulacije naselјa Beška, doneti Odluku o izradi Plana detalјne regulacije dela bloka 42 u Inđiji, kao i Godišnjeg Programa zaštite, uređenja i korišćenja polјoprivrednog zemlјišta opštine Inđija za 2022. godinu, Takođe, razmatraće se i doneti Program podrške za sprovođenje […]

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
Zaseda lokalni parlament

Odbornici Skupštine opštine Inđija na današnjoj sednici će, između ostalog, razmatrati Izmenu i dopunu Plana generalne regulacije naselјa Beška, doneti Odluku o izradi Plana detalјne regulacije dela bloka 42 u Inđiji, kao i Godišnjeg Programa zaštite, uređenja i korišćenja polјoprivrednog zemlјišta opštine Inđija za 2022. godinu,

Takođe, razmatraće se i doneti Program podrške za sprovođenje polјoprivredne politike i politike ruralnog razvoja za opštinu Inđija. Na dnevnom redu današnje sednice je i informacija o usvojenom Izveštaju o izvršenju Odluke o budžetu opštine Inđija u proteklih šest meseci.

Odbornici će razmatrati predloge za dodelu Oktobarske nagrade u 2022. godini, koje će se dodeliti sutra kada se obeležava Dan oslobođenja Inđije u Drugom svetskom ratu.

Sednica Skupštine opštine Inđija je počela u 10 sati.

IN Medija

PROČITAJTE JOŠ:

https://multisite.radio021.rs/inmedija2/novi-sekretar-skupstine-opstine-indjija/

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Inđija

Ljubinković (DS): U Inđiji ne postoji sloboda mišljenja

Poverenik opštinskog odbora Demokratske stranke u Inđiji, Darko Ljubinković kaže za IN Medija da je odbijanje nadležnih iz Kulturnog centra da se ustupi termin za tribinu inicijative ProGlas jasan pokazatelj da sloboda mišljenja u Inđiji ne postoji.

GrađanIN: Obrazloženje direktorice KC-a vređa inteligenciju građana

Nakon što su predstavnici koalicije „Srbija protiv nasilja“ prvo dobili ponuđene termine za tribinu „ProGlas“ a nakon toga ih je direktorica te ustanove Ružica Jovanović šturo obavestila da termina ipak nema jer su u toku radovi, reagovao je pokret GrađanIN.

Ružica Jovanović: Vukas nije apdejtovan, sala za „Proglas“ ne može farbamo luk bine

Ružica Jovanović je u obrazloženju odbijanja iznajmljivanja sale Kulturnog centra za tribinu inicijative „Proglas“ navela da programski dokumentarista Vladimir Vukas nije ažuriran sa podacima. Jovanovićeva u daljem tekstu obrazlaganja navodi osim zakasnelog apdejta dokumentariste, razlog nemogućnosti održavanja tribine „farbanje luka bine“.