Završni račun budžeta Opštine Inđija pred većnicima

Na narednoj sednici Opštinskog veća naći će se predlog Odluke o Završnom računu budžeta opštine Inđija za 2022. godinu, Večnici će razmatrati i predlog Programa podrške za sprovođenje polјoprivredne politike i politike ruralnog razvoja za opštinu Inđija za 2023. godinu, Na dnevnom redu, naći će se izmene i dopune poslovanja javnih preduzeća Ingas i Komunalac, […]

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
Završni račun budžeta Opštine Inđija pred većnicima

Na narednoj sednici Opštinskog veća naći će se predlog Odluke o Završnom računu budžeta opštine Inđija za 2022. godinu, Večnici će razmatrati i predlog Programa podrške za sprovođenje polјoprivredne politike i politike ruralnog razvoja za opštinu Inđija za 2023. godinu,

Na dnevnom redu, naći će se izmene i dopune poslovanja javnih preduzeća Ingas i Komunalac,

Između ostalog, većnici će na sednici razmatrati i finansijski izveštaj predškolske ustanove „Boško Buha“ Inđija za 2022. godinu, narodne biblioteke „Dr Đorđe Natošević“ zatim inđijskog Doma zdravlja, ustanove Sportski centar, izveštaj Kulturnog centra kao i Centra za socijalni rad „Dunav“.

Razmatraće se i finansijski izveštaji opštinskih Agencija, Poslovno – obrazovnog centra kao i Turističke organizacije opštine Inđija. Takođe, ma dmevmom, redu sednice Opštinskog veća će se naći i izveštaji o radu I finansijskom poslovanju Saveta mesnih zajednica sa teritorije opštine Inđija.

Sednica je zakazana za ponedeljak, 12. jun sa početkom od 8 sati.

IN Medija

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Inđija

Ljubinković (DS): U Inđiji ne postoji sloboda mišljenja

Poverenik opštinskog odbora Demokratske stranke u Inđiji, Darko Ljubinković kaže za IN Medija da je odbijanje nadležnih iz Kulturnog centra da se ustupi termin za tribinu inicijative ProGlas jasan pokazatelj da sloboda mišljenja u Inđiji ne postoji.

GrađanIN: Obrazloženje direktorice KC-a vređa inteligenciju građana

Nakon što su predstavnici koalicije „Srbija protiv nasilja“ prvo dobili ponuđene termine za tribinu „ProGlas“ a nakon toga ih je direktorica te ustanove Ružica Jovanović šturo obavestila da termina ipak nema jer su u toku radovi, reagovao je pokret GrađanIN.

Ružica Jovanović: Vukas nije apdejtovan, sala za „Proglas“ ne može farbamo luk bine

Ružica Jovanović je u obrazloženju odbijanja iznajmljivanja sale Kulturnog centra za tribinu inicijative „Proglas“ navela da programski dokumentarista Vladimir Vukas nije ažuriran sa podacima. Jovanovićeva u daljem tekstu obrazlaganja navodi osim zakasnelog apdejta dokumentariste, razlog nemogućnosti održavanja tribine „farbanje luka bine“.