• Živanović: „Ležeći policajac“ u Fruškogorskoj ulici će dobiti bolje mesto

  Nakon što je IN Medija objavila tekst o inicijativi GG “Inđija i ti” o postavljanju “ležećeg policajca” u Fruškogorskoj ulici koji je samo posle par dana uklunjen, usledila je reakcija iz pomenute grupe građana

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Živanović: „Ležeći policajac“ u Fruškogorskoj ulici će dobiti bolje mesto
  Foto: GG IInđija i ti

  Podsetimo da su se objavom „Uspeli smo“ GG “Inđija i ti” pohvalili postavljanjem ležećeg policajca u Fruškogorskoj ulici u Inđiji.

  Samo par dana nakon uspeha, postavljeni „ležeći policajac“ je nestao. Stanovnici ulice za IN Medija kažu da je razlog uklanjanja to što je besmisleno da se ležeći policajac nalazi na samom kraju jednosmerne ulice gde nikome ne koristi.

  GG “Inđija i ti” kao ni njena članica Užeg tima Mirjana Stupar, nisu se oglasili povodom ovog peha.

  Izostalo je pojašnjenje i da li 134 potpisnika i potpisnice peticije mogu da očekuju obećane ležeće policajce u ovoj ulici. Pored toga, vest o postavljanju “ležećeg policajca” nije uklonjena sa zvaničnog sajta GG “Inđija i ti” što je dodatno zbunilo građane.

  Međutim, lider ove grupe građana Živan Živanović smatra da su novinari IN Medija trebali da “istraže slučaj” uklanjanja “ležećeg policajca” i daju informaciju potpisnicima peticije koju je pokrenula grupa građana na čijem je čelu te se Živanović tek nakon objave teksta obratio saopštenjem za medije.

  Radost zbog toga što je naša inicijativa ispunjena u kratkom roku nakon što smo je predali bila je kratkog daha, jer nije bio na dobrom mestu. Svako ko se iskreno bori za dobrobit građana, ko nešto konkretno preduzme i trudi se da ispuni njihova očekivanja, tu radost može da razume. Isto tako nas je radovalo i kada smo popravili klupu u Beški, očistili Jarkovačko jezero, podneli inicijativu za vraćanje geotermalnog izvora i da dalje ne nabrajamo. Ono što je sigurno, jeste to da nećemo izneveriti poverenje 134 stanara potpisnika inicijative za postavku tog „ležećeg policajca“.Koliko smo obavešteni, trenutno se radi na tome da se odredi najbolja pozicija na kojoj će on biti postavljen. Sve ovo bismo vam i rekli, da je prilikom pisanja teksta o dešavanju u Fruškogorskoj ulici, i to u samom finalu predizborne kampanje zatražen naš komentar. – navodi se u saopštenju koje potpisuje nosilac liste Živan Živanović.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika

  Inđija 12. jula dobija novog predsednika Opštine

  Konstitutivna sednica Skupštine opštine Inđija će biti održana 12. jula, saznaje IN Medija. Pored novih odbornika, Inđija će dobiti i novog predsednika Opštine kao i članove Opštinskog […]