• Babin: Zimski raspust po Vojvođanskom školskom kalendaru

  Zimski raspust u Vojvodini, čiji se kalendar razlikuje od rasporeda u Srbiji, biće po ustaljenom kalendaru, potvrdila je za IN Medija načelnica društvenih delatnosti Opštine Inđija Ivana Babin. – Zimski raspust, kao i obično, počinje 23. decembra i traje do 14. januara 2022. godine . Kako 14. januar po kalendaru pada u petak, zimski raspust […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Babin: Zimski raspust po Vojvođanskom školskom kalendaru

  Zimski raspust u Vojvodini, čiji se kalendar razlikuje od rasporeda u Srbiji, biće po ustaljenom kalendaru, potvrdila je za IN Medija načelnica društvenih delatnosti Opštine Inđija Ivana Babin.

  – Zimski raspust, kao i obično, počinje 23. decembra i traje do 14. januara 2022. godine . Kako 14. januar po kalendaru pada u petak, zimski raspust zvanično traje do ponedeljka 16. januara – kazala je za IN Medija Ivana Babin.

  Krizni štab doneo je odluku da se školski raspust neće pomerati za ostatak zemlje, ostaje od 31. decembra do 24. januara kada je u pitanju Srbija, dok Vojvodina praznuje po svom ustaljenom kalendaru.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Lokalna SNS vlast opet napada novinare IN Medija

  Lokalna vlast reagujući na tekst našeg portala u kom se navodi da se od 11. marta niko nije obratio Sistemu 48, uputila je saopštenje u kom optužuje IN Medija da je „primer manipulacije […]