• Bosanska verzija Super Marija: Mujo treba da stigne do Neuma, usput sreće i Dodika

  Pojavila se bosanska verzija popularne igrice Super Mario čiji glavni lik Mujo ima samo jedan cilj – stići do Neuma, jedinog grada na moru u BiH. Na Jutjub kanalu Plumbum Games nedavno je objavljen prvi trejler igrice The Mujo, a u prvobitnoj verziji, objavljenoj u junu prošle godine, autori su objasnili kako će izgledati igrica. […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Bosanska verzija Super Marija: Mujo treba da stigne do Neuma, usput sreće i Dodika

  Pojavila se bosanska verzija popularne igrice Super Mario čiji glavni lik Mujo ima samo jedan cilj – stići do Neuma, jedinog grada na moru u BiH.

  Na Jutjub kanalu Plumbum Games nedavno je objavljen prvi trejler igrice The Mujo, a u prvobitnoj verziji, objavljenoj u junu prošle godine, autori su objasnili kako će izgledati igrica.

  Mujo nosi plašt u bojama zastave Bosne i Hercegovine, a na sebi ima belu potkošulju, pojas i farmerke uz dodatak sunčanih naočara.

  Putovanje počinje na severu zemlje, gde „žive najzanimljiviji ljudi“, a zatim nastavlja svoju pustolovinu kroz BiH, suočavajući se s brojnim izazovima.

  Na primer, mora da skupi novac u konvertibilnim markama kako bi kupio kul šešire, a u tome mu pomaže stari i vrlo duhoviti čarobnjak. Umesto spasavanja princeze, Mujin konačni cilj je da stigne do Neuma, jedinog grada na moru u BiH.

  Mujo ima jedno tajno oružje, pivo koje mu daje moć brzine i skakanja, a za dodatnu energiju pojesšće, naravno, burek i zatim se ugojiti. Na svom putu Mujo susreće nekoliko neprijatelja koje mora da savlada.

  Naslovna: Screenshot Youtube

  Izvor: index.hr/ 021.rs

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije ZABAVA

  Doček Svetog Patrika sa Radio Tarantulom

  U subotu 16.marta u organizaciji onlajn radija „Tarantula“ i legendarnog kafea Geto u Inđiji biće obeležen dan Svetog Patrika. Organizatori najavljuju mogućnost konzumiranja Jameson-a sa uz […]

  Humanitarni dečiji matine u subotu 28. oktobra

  Tinkerlab i Brainobrain Inđija u subotu 28.oktobra od 11 sati organizuje dečiji matine Diznijevih klasika a sav prikupljen novac od ulaznica biće uplaćen za lečenje mlade rumljanke Teodore. Cena […]