• Dobar odziv na imunizaciju buster dozom

  Imunizacija trećom, buster, dozom u Domu zdravlja „Milorad – Mika Pavlović“ počela je u sredu 18. avgusta i vrši se na punktu svakog dana od 7 do 19 časova.  Kako nam je potvrđeno iz Dom zdravlja, za sada su dostupne Fajzer i Sinofarm vakcine. “ Odziv je iznenađujuće dobar“ – potvrđuju za IN Medija u […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Dobar odziv na imunizaciju buster dozom
  Foto: IN Medija

  Imunizacija trećom, buster, dozom u Domu zdravlja „Milorad – Mika Pavlović“ počela je u sredu 18. avgusta i vrši se na punktu svakog dana od 7 do 19 časova.

   Kako nam je potvrđeno iz Dom zdravlja, za sada su dostupne Fajzer i Sinofarm vakcine.

  Odziv je iznenađujuće dobar“ – potvrđuju za IN Medija u ovoj zdravstvenoj ustanovi i dodaju da pacijenti dolaze sa pozivima koje im je uputila e-uprava dok se građani  sami javljaju i interesuju oko treće doze.

   „Deka 1939. godište je na biciklu, sa upalom pluća i po najvećoj vrućini došao u Dom zdravlja. Iako se pokazala upala pluća klinička slika ovog pacijenta nije bila teška. Pacijent je vakcinisan u prvoj turi te se vakcina pokazala kao dobra zaštita na ovom pacijentu“ – kažu iz Doma zdravlja za IN Medija.

  Prema uputstvima koja su dobili, zaposleni u inđijskom Domu zdravlja savetuju građane da prvo sačekaju poziv e-uprave pa da onda dođu da se vakcinišu.

  Što se broja zaraženih tiče, iz inđijskog Doma zdravlja  su za naš portal potvrdili da ih ima ali nisu precizirali o kolikom broju ljudi je reč.

  Ima ih ali su sa lakšom kliničkom slikom. Ipak, treba se čuvati i pridržavati prpopisanih mera.“ napominju iz Doma zdravlja.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Lokalna SNS vlast opet napada novinare IN Medija

  Lokalna vlast reagujući na tekst našeg portala u kom se navodi da se od 11. marta niko nije obratio Sistemu 48, uputila je saopštenje u kom optužuje IN Medija da je „primer manipulacije […]