• Dodatni polasci vozova u vreme EXIT festivala

  U vreme trajanja EXIT festival od 6. do 9. jula uvode se posebne linije vozova na relaciji Beograd – Novi Sad. Pored više od 30 redovnih dnevnih polazaka,biće organizovani dodatni polasci.Vozovi će kretati iz pravca Beograda prema Novom Sadu u 00:00 i 01:00 čas, te iz pravca Novog Sada prema Beogradu u 1:30, 2:30, 3:30 […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Dodatni polasci vozova u vreme EXIT festivala

  U vreme trajanja EXIT festival od 6. do 9. jula uvode se posebne linije vozova na relaciji Beograd – Novi Sad.

  Pored više od 30 redovnih dnevnih polazaka,biće organizovani dodatni polasci.Vozovi će kretati iz pravca Beograda prema Novom Sadu u 00:00 i 01:00 čas, te iz pravca Novog Sada prema Beogradu u 1:30, 2:30, 3:30 i 4:30 časova.

  Svi vozovi stajaće naželezničkoj stanici Petrovaradin, u neposrednoj blizini Tvrđave, kao i na stanicama Novi Beograd, Batajnica, Nova Pazova, Stara Pazova, Inđija, Beška, Sremski Karlovci i Novi Sad, čime će dolazak i odlazak na festival vozom biti omogućen i za sve posetioce sa ovih lokacija.

  Karte za dodatne linije dostupne su za kupovinu preko mobilne aplikacije ili na sajtu Srbija Voza uz popust od pet odsto, kao i na blagajnama i kartomatima.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije ZABAVA

  Humanitarni dečiji matine u subotu 28. oktobra

  Tinkerlab i Brainobrain Inđija u subotu 28.oktobra od 11 sati organizuje dečiji matine Diznijevih klasika a sav prikupljen novac od ulaznica biće uplaćen za lečenje mlade rumljanke Teodore. Cena […]