• Grković: OO Narodna stranka Inđija podržao Miroslava Aleksića

  Opštinski odbor Narodne stranke Inđija podržao je Miroslava Aleksića u sukobu u toj stranci koji traje već duže vreme, potvrdio je za IN Medija predsednik OO Narodne stranke Radovan Grković. Kako javljaju mediji  potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je danas da sa predstavnicima više gradskih i opštinskih odbora napušta tu partiju. Potpredsednik Narodne stranke […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Grković: OO Narodna stranka Inđija podržao Miroslava Aleksića

  Opštinski odbor Narodne stranke Inđija podržao je Miroslava Aleksića u sukobu u toj stranci koji traje već duže vreme, potvrdio je za IN Medija predsednik OO Narodne stranke Radovan Grković.

  Kako javljaju mediji  potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je danas da sa predstavnicima više gradskih i opštinskih odbora napušta tu partiju.

  Potpredsednik Narodne stranke i narodni poslanik Borislav Novaković izjavio je za 021.rs da u Vojvodini ne postoji nijedna organizacija koja podržava politiku Vuka Jeremića.

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/na-jesen-pocetak-predizborne-kampanje-ujedinjene-indijske-opozicije/

  Kada je reč o Inđiji, u julu je održan sastanak predstavnika inđijske opozicije na kom se razgovaralo o pravljenju jedinstvene liste za predstojeće lokalne izbore sastanak je inicirao nekadašnji predsednik opštine Inđija Goran Ješić, objavio je ranije naš portal.

  Do početka kampanje, koja je planirana za septembar, planirana su i istraživanja javnog mnjenja a nakon toga organizovanje tribina sa meštanima, predstavljenje planova i rešenja ekonomskih, prvrednih, sociljalnih i poljorivrednih pitanja.

  Prema rečima Radovana Grkovića, nakon godišnjih odmora nastaviće se razgovori i sa ostalim opozicionim strankama u Inđiji.

  M.B. (IN Medija)

  Pročitajte još:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/indjijaformiran-zajednicki-izborni-stab-ssp-a-i-narodne-stranke/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika