Hapšenje u Inđiji, policija u stanu pronašla 300 grama marihuane

Policija je u Inđiji uhapsila muškarca u čijem stanu je pronađeno više od 300 grama marihuane, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova. Kako je navedeno, policija je pretresom stana osumnjičenog (29), na kuhinjskom stolu pronašla više od 300 grama marihuane. Protiv osumnjičenog će biti podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu. IN Medija

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
Hapšenje u Inđiji, policija u stanu pronašla 300 grama marihuane

Policija je u Inđiji uhapsila muškarca u čijem stanu je pronađeno više od 300 grama marihuane, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Kako je navedeno, policija je pretresom stana osumnjičenog (29), na kuhinjskom stolu pronašla više od 300 grama marihuane.

Protiv osumnjičenog će biti podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu.

IN Medija

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Inđija

Inđija: Vodovod demantuje navode Gorana Ješića

JKP Vodovod I kanalizacija demantovao je u svom saopštenju navode nekadašnjeg predsednikaOpštine Inđija Gorana Ješića da se u Inđiji nije kontrolisao kvalitet vode u poslednjh pet godina. Ukazujući na propuste vlasti, Ješić je, na tribini koaicije „Srbija protiv nasilja“, izneo podatak da inđinčani piju nezdravu vodu a da ih vlast o tome ne obaveštava.

Gak: Nikad nisam rekao biće nova škola nego biće rešeno pitanje škole u Jarkovcima

Nove prostorije škole u Jarkovcima biće stavljene u upotrebu u poslednjoj nedelji pred izbore. Predstojeća adaptacija predstavlja rešenje samo jednog dela problemai a u Jarkovcima je planirana izgradnja još jednog objekta za koji se sa sigurnošću ne može znati da li će biti vrtić ili škola ali ni tačan datum ove investicije, najavio je predsednik opštine Inđija Vladimir Gak.

Milica Đurđević Stamenovski posetila Banstol

Nosilac liste „Nacionalno okupljanje“ Milica Đurđević Stamenkovski posetila je Hram Blage Marije u naselju Banstol kod Inđije i rekla da će koalicija Zavetnika i Dveri voditi računa o krajiškim Srbima i uslovima u kojima žive.

Ne ćuti Kulturni centar, ćuti Ružica Jovanović

Iako se sama javila za reč na poslednjoj sednici lokalnog parlamenta i ponudila da njen rad bude proveren u ličnom razgovoru na bilo koju temu o radu ove Ustanove, Ružica Jovanović je svoju reč pogazila nakon tri dana računajući i vikend.