• Inđija predstavila potencijale i planove mogućim investitorima

  Fond „Evropski poslovi“ AP Vojvodine pokrenuo je projekat predstavljanja privrednih potencijala svih 45 vojvođanskih lokalnih samouprava predstavnicima Evropske unije, međunarodnih finansijskih institucija, ambasada i drugim potencijalnim finansijerima, piše RTV. Kako se navodi, Subotica, Sombor, Apatin, Zrenjanin, Kikinda i Inđija prvi su imali priliku da prikažu svoje potencijale i planove. – Vođeni smo idejom novog finansijskog […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Inđija predstavila potencijale i planove mogućim investitorima

  Fond „Evropski poslovi“ AP Vojvodine pokrenuo je projekat predstavljanja privrednih potencijala svih 45 vojvođanskih lokalnih samouprava predstavnicima Evropske unije, međunarodnih finansijskih institucija, ambasada i drugim potencijalnim finansijerima, piše RTV.

  Kako se navodi, Subotica, Sombor, Apatin, Zrenjanin, Kikinda i Inđija prvi su imali priliku da prikažu svoje potencijale i planove.

  – Vođeni smo idejom novog finansijskog okvira EU za period 2021. do 2027. godine, a sve u svrhu postavljanja realnih prioriteta na osnovu kojih će se pripremati projekti koji bi mogli biti finansirani iz eksternih izvora – rekao je Aleksandar Simurdić iz tog Fonda.

  Fond “Evropski poslovi” će u narednih deset meseci svim gradovima i opštinama omogućiti da svoje privredne potencijale predstave potencijalnim investitorima.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Vojvodina