Javna rasprava o budžetu za narednu godinu

Categories Inđija, NOVOPosted on

Javna rasprava na kojoj će svi zainteresovani imati priliku da iznesu predloge, sugestije i komentare o Nacrtu Odluke o budžetu opštine Inđija za narednu godinu će biti održana od 29. novembra do 13. decembra 2021. godine.

Na javnoj raspravi mogu da učestvuju građani, udruženja kao i stručna javnost. Naa raspravi će biti prisutna načelnica Odeljenja za finansije Branka Naić.    

Nakon završetka javne rasprave, Odeljenje za finansije će sve predloge razmotriti a nakon toga će biti napisan Izveštaj.

Predloge, sugestije i kometare svi zainteresovani će moći da upute resornoj načelnici Branki Naić  na mejl [email protected]

Zaključak o sprovođenju javne rasprave o Nacrtu Odluke o Budžetu opštine Inđija za 2022. godinu u delu planiranja kapitalnih i drugih investicionih projekata donet je na sednici opštinskog Veća koja je održana 23.11.2021. godine.

Vladimir Gak, foto opština Inđija

Pored toga, predsednik opštine Inđija Vladimir Gak je održao konsultacije sa svim političkim strankama koje imaju odbornike u Skupštini opštine Inđija.

Kako navodi opštinska uprava, usvajanje novog budžeta se očekuje krajem decembra.

IN Medija

Podeli na društvenim mrežama:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *