•  „Lavice“ izgubile u poslednjoj sekundi

  Po svim prognozama Jagodina je trebalo rutinski da odradi posao u svojoj hali protiv oslabljenog „Železničara“ iz Inđije (28:27) posle dva produžetka. Podsetimo da je trener Železničara Vlada Šimičić u izjavi za IN Medija ulogu favorita prepušta protivnicama, Kako je rekao, jedan od razloga je i zdravstveno stanje inđijskih rukometašica. Gol odluke na jučerašnjoj utakmici […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
   „Lavice“ izgubile u poslednjoj sekundi

  Po svim prognozama Jagodina je trebalo rutinski da odradi posao u svojoj hali protiv oslabljenog „Železničara“ iz Inđije (28:27) posle dva produžetka.

  Podsetimo da je trener Železničara Vlada Šimičić u izjavi za IN Medija ulogu favorita prepušta protivnicama, Kako je rekao, jedan od razloga je i zdravstveno stanje inđijskih rukometašica.

  Gol odluke na jučerašnjoj utakmici postigla je krilo domaćina  Isidora Bogunović tri sekunde pre kraja drugog produžetka. Golu odluke prethodilo je doskutavilno isključenje Milice Otašević.

  MVP utakmice bila je Ivana Mitrović koja je postigla osam golova, a najbolja u ekipi Vlade Šimičića bila je Nataša Lovrić sa šest pogodaka.

  Revanš se igra u utorak u Sportskoj hali u Inđiji, sa početkom u 18h.

  Miloš Orošić (IN Medija)

  PROČITAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/trener-zeleznicara-pred-finale-jagodina-je-favorit/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija