• Lažna vest televizije Hepi o devojčici koja je donela bombu i spisak u inđijsku školu

  „Hepi“ televizija sa nacionalnom frekvencijom danas je u okviru jutarnjeg programa „Dobro jutro Srbijo“ objavila vest da je „devojčica iz Inđije donela bombu u jednu osnovnu školu i posedovala je spisak đaka i nastavnice“. Za IN Medija iz policijske Uprave Sremska Mitrovica demantovali su ovu vest. Uznemireni roditelji iz Inđije kontaktirali su IN Medija povodom […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Lažna vest televizije Hepi o devojčici koja je donela bombu i spisak u inđijsku školu

  „Hepi“ televizija sa nacionalnom frekvencijom danas je u okviru jutarnjeg programa „Dobro jutro Srbijo“ objavila vest da je „devojčica iz Inđije donela bombu u jednu osnovnu školu i posedovala je spisak đaka i nastavnice“. Za IN Medija iz policijske Uprave Sremska Mitrovica demantovali su ovu vest.

  Uznemireni roditelji iz Inđije kontaktirali su IN Medija povodom vesti koja je objavljena na televiziji sa nacionalnom frekvencijom da je u jednu osnovnu školu u Inđiji devojčica donela bombu i spisak đaka i nastavnika, te da je policija reagovala i tragedija je sprečena.

  Za IN Medija iz policijske uprave Sremska Mitrovica su demantovali ovu vest

  -U školama na području celog Srema nije zabeležen ni jedan incident, policiji nije prijavljen ovaj događaj niti je policija reagovala kao što je navedeno.- navode iz policijske uprave Sremska Mirtovica.

  U okviru jutarnjeg programa televizije „Hepi“ danas u 11:05 sati prekinut je program radi objave „najnovije vesti“ u kojoj Milomir Marić obraća voditejki kao uvod u vest  „sve vesti dolaze prvo u tvoj kompjuter pa se posle šire dalje, najnovija vest“

  -Najnovija vest je da je u jednoj osnovnoj školi u Inđiji se pojavila devojčica na početak nastave sa bombom u školskoj torbi, ne zna se kojom, ali bombom. Imala je spisak u učenika na kom se nalazila i jedna nastavnica. Ne znam šta nastavnica predaje i njeno ime ali evo Tanjug je javio. Istraga je u toku i proverava se koje su bile njene namere i bilo kakva tragedija je zaustavljena. – saopštila je voditeljka.

  U prvoj informativnoj emisiji ove televizije, nakon jutarnjeg programa, nije se pojavila vest o navodnom incidentu u inđijskoj školi.

  Verica Marinčić (IN Medija)

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija