• MUP: U Inđiji prijavljena jedna tuča u ovoj godini

  U centru Inđije se proteklog vikenda dogodila tuča ispred pekare koja radi tokom cele noći, očevici za IN Medija tvrde da je do obračuna došlo iznenada a da je brutalnost događaja samo deo nasilja koje se dešava na ulicama tokom vikenda. Sa druge strane iz biroa Ministarstva unutrašnjih poslova za IN Medija kažu da je […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  MUP: U Inđiji prijavljena jedna tuča u ovoj godini

  U centru Inđije se proteklog vikenda dogodila tuča ispred pekare koja radi tokom cele noći, očevici za IN Medija tvrde da je do obračuna došlo iznenada a da je brutalnost događaja samo deo nasilja koje se dešava na ulicama tokom vikenda.

  Sa druge strane iz biroa Ministarstva unutrašnjih poslova za IN Medija kažu da je stanje javnog reda i mira na području Policijske stanice u Inđiji stabilno, „o čemu govori i pad broja prekršaja – za tri manje, u odnosu na isti period 2021. godine.“

  O konkretnom događaju koji se odigrao 13. februara oko 3 sata nakon ponoći za naš portal iz MUP – a kažu da je iz Doma zdravlja u Inđiji, policiji prijavljeno ukazivanje lekarske pomoći muškarcu starom 26 godina, koji je zadobio povrede u tuči. Patrola policije je sa povređenim muškarcem obavila razgovor, kao i sa zaposlenima u pekari ispred koje je do incidenta došlo. O svemu je obavešteno nadležno tužilaštvo.

  Prema rečima očevidaca u ovoj tuči učestvovalo je više mladića dok biro Ministarstva unutrašnjih poslova za IN Medija kaže da osim već iznetih podataka i broju učesnika Policijskoj stanici nisu prijavljeni drugi događaji.

  – Osim opisanog događaja, Policijskoj stanici u Inđiji nisu prijavljeni drugi događaji iz oblasti javnog reda i mira, kao ni masovne tuče, ne samo proteklog vikenda, nego i od početka 2022. godine. – kaže se u odgovoru MUP – a koji je dostavljen IN Mediji.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija