• Na „Lovefest“ samo sa vakcinom ili negativnim testom

  Na ovogodišnji „Lovefest“ u Vrnjačkoj Banji moći će da dođu samo građani koji imaju potvrdu o vakcinaciji (zeleni sertifikat ili odštampanu potvrdu), negativan PCR test ne stariji od 72 sata, potvrdu o preležanoj bolesti Covid-19 koja nije starija od šest meseci, bilo koji antigenski test urađen u ovlašćenoj laboratoriji ne stariji od 48 sati ili […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Na „Lovefest“ samo sa vakcinom ili negativnim testom

  Na ovogodišnji „Lovefest“ u Vrnjačkoj Banji moći će da dođu samo građani koji imaju potvrdu o vakcinaciji (zeleni sertifikat ili odštampanu potvrdu), negativan PCR test ne stariji od 72 sata, potvrdu o preležanoj bolesti Covid-19 koja nije starija od šest meseci, bilo koji antigenski test urađen u ovlašćenoj laboratoriji ne stariji od 48 sati ili urađen na ulazu u festivalski prostor, piše nova.rs.

  Organizatori „Lovefesta“ obezbedili su besplatno brzo antigensko testiranje na Covid-19 za sve  posetioce  sa kupljenim trodnevnim kompletom ulaznica, bez obzira da li se radi o običnim ili VIP ulaznicama, dok oni sa trodnevnim pozivnicama nisu uključeni u ovaj program. Prijava se vrši na sajtu festivala, a detaljnije informacije možete pročitati OVDE.

  Ukoliko ne ispunjavate uslove za besplatno testiranje, antigenske testove možete da uradite po povlašćenoj ceni od 490 dinara, bez prethodnog zakazivanja. Testiranje će biti obavljano u prostoru neposredno pre ulaska na festivalsku lokaciju, proces ne traje duže od 2 minuta, a rezultate ćete odmah dobiti na e-mail.

  Petnaesto izdanje Jelen Lovefesta biće održano od 5. do 7. avgusta u Vrnjačkoj Banji. Na pet muzičkih bina nastupiće veliki broj izvođača, među kojima dominiraju domaći i regionalni muzičari: Zoi, Surreal, Fox, Elon, Buč Kesidi, Kolja, Who See, Dejan Milićević, Senidah, Smoke Mardeljano i drugi.

  Foto: Lovefest
  Autor: In Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Muzika