• Najjeftinije ulaznice za „Lovefest 2022“ do ponoći – ušteda preko 60%

  Prva ograničena serija ulaznica za ovogodišnji “Lovefest” po specijalnoj, najnižoj ceni, u prodaji je do ponoći, a organizatori tvrde da je “rekordna” i “nadmašila sva prethodna izdanja festivala”. Ulaznice za sva tri dana festivala mogu da se kupe po ceni od 24€, dok je cena trodnevne VIP karte 44€, što je sniženje od preko 60%. […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Najjeftinije ulaznice za „Lovefest 2022“ do ponoći – ušteda preko 60%

  Prva ograničena serija ulaznica za ovogodišnji “Lovefest” po specijalnoj, najnižoj ceni, u prodaji je do ponoći, a organizatori tvrde da je “rekordna” i “nadmašila sva prethodna izdanja festivala”.

  Ulaznice za sva tri dana festivala mogu da se kupe po ceni od 24€, dok je cena trodnevne VIP karte 44€, što je sniženje od preko 60%.

  – Uz to, za one najistančanijeg ukusa, za festivalsko iskustvo iz malo drugačijeg ugla, po prvi put na početku prodaje nalaze se i Stage ulaznice čija je cena 120€, a osim toga fanovi na vreme mogu obezbediti i svoju H20, kao i ulaznicu za kamp – navode organizatori.

  “Jelen Lovefest” će ove godine biti održan od 4. do 6. avgusta u Vrnjačkoj Banji, a ulaznice je moguće kupiti u svim poslovnicama Gigstixa, Ticket.rs, kao i putem zvaničnog sajta festivala.

  Prvi izvođači 16. izdanja “Lovefesta” tek će biti najavljeni.

  Prošle godine, na pet festivalskih bina, nastupio je veliki broj donaćih i regionalnih izvođača, među kojima su bili: Zoi, Surreal, Fox, Elon, Buč Kesidi, Kolja, Who See, Dejan Milićević, Senidah, Smoke Mardeljano i drugi, uz poštovanje epidemioloških mera i obavezan dokaz o vakcinaciji, preležanom kovidu ili negativnom antigenskom testu.

  Promo/ Fire stage, Lovefest 2021.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI

  Manifestacija Dan porodice košta 2,5 miliona dinara

  Manifestacija Dan porodice u Inđiji se obelažava u sredu 15. maja besplatnim projekcijama dečijih crtaća i 16. maja svečanom manifestacijom u organizaciji Udruženja penzionera opštine […]