• Nova ONLYFANS APP bez golotinje

  Ekipa koja stoji iza aplikacije OnlyFans odlučila je da lansira sasvim novu aplikaciju, ali bez golotinje. OnlyFans ranije nije mogla da se pronađe na zvaničnim prodavnicama kakve su Google Play Store ili Apple App Store, jer prikazuje „provokativni sadržaji s erotskim komponentama”. Nova aplikacija koja će se zvati OFTV neće imati biti kategorizovana na isti […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Nova ONLYFANS APP bez golotinje

  Ekipa koja stoji iza aplikacije OnlyFans odlučila je da lansira sasvim novu aplikaciju, ali bez golotinje.

  OnlyFans ranije nije mogla da se pronađe na zvaničnim prodavnicama kakve su Google Play Store ili Apple App Store, jer prikazuje „provokativni sadržaji s erotskim komponentama”. Nova aplikacija koja će se zvati OFTV neće imati biti kategorizovana na isti način, jer na njoj nema golotinje ili seksa, već raznih uobičajenih tema u rasponu od kuvanja do meditacije.

  Takođe, aplikacija OnlyFans bila je namenjena samo onima koji na njoj kreiraju sadržaj i pretplatnicima, dok će OFTV biti dostupna široj publici. Na njoj se radi od januara i trenutno ima oko 100 autora sa oko 800 video snimaka. Za sada je dostupna za Android, iOS, Apple TV, Roku, FireTV, Android TV i Samsung Smart TV.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije TEHNOLOGIJA