Odbornik u tuči: incident nije politički?

Categories Inđija, NAJVAŽNIJEPosted on

Odbornik u Skupštini opštine Inđija Strahinja Jovanović učestvovao je u incidentu do koga je došlo u noći između petka i subote u centru grada.

Jovanović tvrdi da je do incidenta došlo kada mu je jedan mladić iz Inđije dobacivao, da bi se nakon toga njegov prijatelj uključio i počeo da se unosi Jovanoviću u lice.

– Mladić iz Inđije je dobacio u prolazu “Nemoj da nas ovaj mangup objavi” na šta sam odgovorio da necu. U tom se umešao mladić iz Niša koji je bio sa njim u društvu, i insistirao je na tuči. Sve sam pokušao da ne dođe do fizičkog razračunavanja, ali bezuspešno. – objasnio je za IN Medija Jovanović.

Strahinja Jovanović

Jovanović tvrdi da je “uzvratio na fizički napad” i dodaje da su na njegovo insistiranje prisutni pozvali policiju, koja je reagovala odmah.

– Krenulo je ciljano, jer me taj iz Inđije poznaje, ali ne verujem da je on hteo tuču, jer zna ko sam i sta sam. Verujem da je verovatno onako, mangupski dobacio. Ovaj drugi mladić iz Niša me ne zna, te je sve krenulo na stranu koju nije trebalo – objašnjava Jovanović.

Mladić iz Inđije, tvrdi Jovanović, policiji je poznat od ranije, a o celom slučaju obavešten je i tužilac. Epilog ovog događaja, po svoj prilici, završiće na sudu.

Jovanović u svom video obraćanju na društvenim mrežama naveo da njegovo političko delovanje nije povod za napad, ali smatra da je “dužan da obavesti javnost o događaju”.

IN Medija

Podeli na društvenim mrežama:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *