• Odbornik u tuči: incident nije politički?

  Odbornik u Skupštini opštine Inđija Strahinja Jovanović učestvovao je u incidentu do koga je došlo u noći između petka i subote u centru grada. Jovanović tvrdi da je do incidenta došlo kada mu je jedan mladić iz Inđije dobacivao, da bi se nakon toga njegov prijatelj uključio i počeo da se unosi Jovanoviću u lice. […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Odbornik u tuči: incident nije politički?

  Odbornik u Skupštini opštine Inđija Strahinja Jovanović učestvovao je u incidentu do koga je došlo u noći između petka i subote u centru grada.

  Jovanović tvrdi da je do incidenta došlo kada mu je jedan mladić iz Inđije dobacivao, da bi se nakon toga njegov prijatelj uključio i počeo da se unosi Jovanoviću u lice.

  – Mladić iz Inđije je dobacio u prolazu „Nemoj da nas ovaj mangup objavi“ na šta sam odgovorio da necu. U tom se umešao mladić iz Niša koji je bio sa njim u društvu, i insistirao je na tuči. Sve sam pokušao da ne dođe do fizičkog razračunavanja, ali bezuspešno. – objasnio je za IN Medija Jovanović.

  Strahinja Jovanović

  Jovanović tvrdi da je „uzvratio na fizički napad“ i dodaje da su na njegovo insistiranje prisutni pozvali policiju, koja je reagovala odmah.

  – Krenulo je ciljano, jer me taj iz Inđije poznaje, ali ne verujem da je on hteo tuču, jer zna ko sam i sta sam. Verujem da je verovatno onako, mangupski dobacio. Ovaj drugi mladić iz Niša me ne zna, te je sve krenulo na stranu koju nije trebalo – objašnjava Jovanović.

  Mladić iz Inđije, tvrdi Jovanović, policiji je poznat od ranije, a o celom slučaju obavešten je i tužilac. Epilog ovog događaja, po svoj prilici, završiće na sudu.

  Jovanović u svom video obraćanju na društvenim mrežama naveo da njegovo političko delovanje nije povod za napad, ali smatra da je „dužan da obavesti javnost o događaju“.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika

  GG „Inđija i ti“ u akciji povodom Dana planete

  U susret današnjem Danu planete zemlje, preko 50 aktivista i aktivistkinja Grupe građana “Inđija i ti” u subotu 20. aprila očistilo je okolinu Jarkovačkog jezera i prikupilo 103 džaka […]