• Rebalans budžeta pred odbornicima 10. decembra

  Sednica Skupštine opštne Inđija na kojoj će se razmatrati Odluka o rebalansu budžeta zakazana je za 10. decembar sa početkom u 10 sati. Na 15. sednici lokalnog parlamenta, pored rebalansa budžeta, naći će se i izmena odluke o lokalnm  komunalnim taksama a odbornici će doneti i odluku o izradi Lokalnog plana upravlјanja otpadom na teritoriji […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Rebalans budžeta pred odbornicima 10. decembra

  Sednica Skupštine opštne Inđija na kojoj će se razmatrati Odluka o rebalansu budžeta zakazana je za 10. decembar sa početkom u 10 sati.

  Na 15. sednici lokalnog parlamenta, pored rebalansa budžeta, naći će se i izmena odluke o lokalnm  komunalnim taksama a odbornici će doneti i odluku o izradi Lokalnog plana upravlјanja otpadom na teritoriji Opštine Inđija za period 2022-2031. godine. Takođe, na sednici će se doneti i Lokalni antikorupcijski plan opštine Inđija za period 2021. godine – 2024. godine.

  Odbornici će razmatrati i doneti odluku o izmeni odluke o organizaciji i funkcionisanju civilne zaštite na teritoriji opštine Inđija. Na dnevnom redu naći će se i izmena i dopuna finansijskog plana predškolske ustanove „Boško Buha“ zatim Kulturnog centra kao i mesnih zajednica Jarkovci, Inđija, Ljukovo i Beška.

  Odbornici će na sednici lokalnog parlamenta doneti i Rešenje o imenovanju osam članova i šest zamenika članova Izborne komisije opštine Inđija. Prema predlogu, Izbornu komisiju će pored predsednika činiti i četiri člana Srpske napredne stranke i njihovi zamenici i po tri člana komisije grupe građana „Inđija i ti“ i „Građanin“ koji će takođe imati zamenike. Podsetimo da saziv lokalnog parlamenta u Inđiji čine 25 odbornika Srpske napredne stranke, 5 odbornika grupe građana „Inđija i ti“, tri odbornika grupe građana „Građanin“ kao i četiri odbornika koja nisu formirala svoju odborničku grupu.

  Na dnevnom redu sednice Skupštine opštine Inđija naći će se i rešenja o imenovanju pojedinih članova školskih odbora.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija