• RFZO: Lečenje u Beogradu samo uz uput lekarske komisije

  Iz Republičkog fonda za zdrastveno osiguranje poručuju da od 1. aprila osiguranici koji dolaze iz unutrašnjosti u Beograd, moraju da imaju uput koji je overila lekarska komisija., preneo je RTS. Zbog neoverenih uputa koji su izdati pre 1. aprila, mnogi pacijenti iz unutrašnjosti imaju problem kada dođu na pregled i dalje lečenje kod specijalista. Osiguranici […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  RFZO: Lečenje u Beogradu samo uz uput lekarske komisije

  Iz Republičkog fonda za zdrastveno osiguranje poručuju da od 1. aprila osiguranici koji dolaze iz unutrašnjosti u Beograd, moraju da imaju uput koji je overila lekarska komisija., preneo je RTS.

  Zbog neoverenih uputa koji su izdati pre 1. aprila, mnogi pacijenti iz unutrašnjosti imaju problem kada dođu na pregled i dalje lečenje kod specijalista. Osiguranici koji su dobili uput pre 1. aprila, ne moraju da imaju overu, pojašnjavaju iz RFZO.

  – Na primer, uput koji je izdat u martu, a termin pregleda zakazan u aprilu taj uput je važeći. Svi uputi izdati zaključno sa 31. martom važe bez saglasnosti lekarske komisije, dok od 1. aprila svi izdati uputi moraju imati saglasnost lekarske komisije matične filijale – kazala je Vesna Latinović iz RFZO.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija