• Upozorenje korisnicima Yettel banke

  Yettel banka upozorila je korisnike da se pojavio lažni profil banke u kom pozivaju da se učestvuje u anketi i da korisnici ne pristuipaju anketi I ne ostavljaju lične podatke.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Upozorenje korisnicima Yettel banke
  Foto: IN Medija

  Banka je saopštila da se na društvenim mrežama pojavio lažni profil koji koristi ime i logo Mobi Banke i poziva korisnike da, povodom obeležavanja 10. godina postojanja banke, popune lažnu anketu na nebezbednom sajtu kako bi ostvarili pravo na navodnu novčanu nagradu kao i nagradu u vidu mobilnih telefona.

  -U cilju bezbednosti vaših podataka, molimo vas da ne pristupate ovoj anketi i ne ostavljate svoje lične podatke. Dodatno, podsećamo vas da svoje podatke i kredencijale za pristup aplikacijama ne otkrivate nikome i ne čuvate u pretraživaču.- navodi se u saopštenju.

  Savet korisnicima koji su već pristupili sajtu i uneli podatke sa svoje kartice ili ostavili svoje kredencijale da odmah provere povezane uređaje u aplikaciji Mobi Banke ili da se što kraćem roku obratite Kontakt centru banke.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije TEHNOLOGIJA

  Upozorenje korisnicima Yettel banke

  Yettel banka upozorila je korisnike da se pojavio lažni profil banke u kom pozivaju da se učestvuje u anketi i da korisnici ne pristuipaju anketi I ne ostavljaju lične […]