• Većnici sutra razmatraju finansijske izveštaje mesnih zajednica

  Pred sednicu lokalnog parlamenta na kojoj će odbornici doneti odluku o budžetu za 2023 godinu zakazana je još jedna sednica Opštinskog veća. Većnici će na sednici, koja je zakazana za sutra, razmatrati Rešenje o davanju saglasnosti na Izmenu i dopunu Projekcije finansijskog plana,odnosno rashoda za sredstva projektovana u budžetu opštine Inđija opredelјena za Dom zdravlјa […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Većnici sutra razmatraju finansijske izveštaje mesnih zajednica

  Pred sednicu lokalnog parlamenta na kojoj će odbornici doneti odluku o budžetu za 2023 godinu zakazana je još jedna sednica Opštinskog veća.

  Većnici će na sednici, koja je zakazana za sutra, razmatrati Rešenje o davanju saglasnosti na Izmenu i dopunu Projekcije finansijskog plana,odnosno rashoda za sredstva projektovana u budžetu opštine Inđija opredelјena za Dom zdravlјa Inđija u 2022. godini, izmenu Finansijskog plana Mesnih zajednica za 2022. godinu, Novi Karlovci, Inđija, Maradik, Beška i Stari Slankamen.

  Podsetimo da je u toku javna rasprava o budžetu za narednu godinu i traje do do 20. decembra 2022. godine. Danas je održan otvoreni sastanak sa građanima u zgradi opštine.

  M.B. (IN Medija)

  PROČITAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/indjija-uskoro-javna-rasprava-o-budzetu-za-2023-godinu/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika