• Većnici u petak o dodeli 1,5 miliona Eparhiji sremskoj

  U petak 24. februara održaće se druga sednica  Opštinskog veća u ovoj godini na kojoj će se razmatrati, između ostalog, izveštaj o korišćenju sredstava budžetskog fonda za zaštitu životne sredine opštine Inđija za 2022. godinu. Većnici će razmatrati i predlog Programa kontrole kvaliteta vazduha na teritoriji Opštine Inđija za 2023. godinu. Slične vesti: Pred većnicima […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Većnici u petak o dodeli 1,5 miliona Eparhiji sremskoj

  U petak 24. februara održaće se druga sednica  Opštinskog veća u ovoj godini na kojoj će se razmatrati, između ostalog, izveštaj o korišćenju sredstava budžetskog fonda za zaštitu životne sredine opštine Inđija za 2022. godinu.

  Većnici će razmatrati i predlog Programa kontrole kvaliteta vazduha na teritoriji Opštine Inđija za 2023. godinu.

  Slične vesti:

  Pred većnicima sutra i donošenje Odluke o dodeli 14,1 milion SPC

  Na dnevnom redu sednice će se naći i izveštaj o radu opštinske uprave za prošlu godinu kao i Pravobranilaštva opštine Inđija.Takođe, većnici će razmatrati izveštaj o radu Komisije za koordinaciju inspekcijskog nadzora nad poslovima iz izvorne nadležnosti opštine.

  Članovi Opštinskog veća će na sednici razmatrati i zahtev  Eparhije sremske, Sremski Karlovci za sufinansiranje obnove i restauracije ikonostasa Hrama Svetih Apostola Petra i Pavla u Sremskim Karlovcima. Ukoliko većnici odobre zahtev, Eparhijim sresmkoj će iz budžeta biti dodeljeno 1,5 miliona dinara.

  Sednica Opštinskog veće je zakazana za 10 sati.

  IN Medija

  PROČITAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/spc-odlikovala-vladimira-gaka-za-doprinose-crkvi/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija