• Zakazana sednica opštinskog Veća

  Za sredu, 13. oktobra u pola deset, je zakazana 29. sednica opštinskog Veća. Na dnevnom redu će se naći 15 tačaka a većnici će, između ostalog,  utvrditi predlog izmene Odluke o regulaciji saobraćaja u ulici Vojvode Stepe u Inđiji, koji je inicirao Kabinet predsednika opštine Inđija. Reč je o izmeni odluke po kojoj bi se […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Zakazana sednica opštinskog Veća

  Za sredu, 13. oktobra u pola deset, je zakazana 29. sednica opštinskog Veća. Na dnevnom redu će se naći 15 tačaka a većnici će, između ostalog,  utvrditi predlog izmene Odluke o regulaciji saobraćaja u ulici Vojvode Stepe u Inđiji, koji je inicirao Kabinet predsednika opštine Inđija.

  Reč je o izmeni odluke po kojoj bi se vlasnicima nekretnina, a koji nemaju prijavljeno prebivalište u toj ulici, omogućilo izdavanje elektronske kartice odnosno nalepnice za prolaz svojim vozilima.

  Takođe, većnici će utvrditi predlog Odluke o opštinskim putevima i ulicama na teritoriji opštine Inđija kao i predlog izmene Odluke o obrazovanju Saveta za bezbednost opštine Inđija.

  Na dnevnom redu sednice Veća naći će se i Izveštaj o izvršenju Godišnjeg plana rada za radnu 2020/2021.godinu Predškolske ustanove „Boško Buha“ Inđija kao i Godišnji plan ove ustanove za 2021./2022. godinu.

  Između ostalog, većnici će doneti rešenje o broju i visini Oktobarske nagrade u 2021. godini. Predlog je da ove godine novčani iznos Oktobarske nagrade bude 50 hiljada dinara.

  Nakon što većnici usvoje ove odluke one će biti  prosleđene Skupštini opštine Inđija na razmatranje i usvajanje..

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Još jedna humanitarna akcija za Ljiljanu Kukić

  Humanitarna akcija prikupljanja novca za lečenje Ljiljane Kukić biće organizovana u subotu 20. aprila u inđijskom šetalištu od 8 do 13 sati. Ovog puta novac će biti prikupljan na humanitarnom […]