Zakazana sednica opštinskog Veća

Categories Inđija, NOVOPosted on

Za sredu, 13. oktobra u pola deset, je zakazana 29. sednica opštinskog Veća. Na dnevnom redu će se naći 15 tačaka a većnici će, između ostalog,  utvrditi predlog izmene Odluke o regulaciji saobraćaja u ulici Vojvode Stepe u Inđiji, koji je inicirao Kabinet predsednika opštine Inđija.

Reč je o izmeni odluke po kojoj bi se vlasnicima nekretnina, a koji nemaju prijavljeno prebivalište u toj ulici, omogućilo izdavanje elektronske kartice odnosno nalepnice za prolaz svojim vozilima.

Takođe, većnici će utvrditi predlog Odluke o opštinskim putevima i ulicama na teritoriji opštine Inđija kao i predlog izmene Odluke o obrazovanju Saveta za bezbednost opštine Inđija.

Na dnevnom redu sednice Veća naći će se i Izveštaj o izvršenju Godišnjeg plana rada za radnu 2020/2021.godinu Predškolske ustanove „Boško Buha“ Inđija kao i Godišnji plan ove ustanove za 2021./2022. godinu.

Između ostalog, većnici će doneti rešenje o broju i visini Oktobarske nagrade u 2021. godini. Predlog je da ove godine novčani iznos Oktobarske nagrade bude 50 hiljada dinara.

Nakon što većnici usvoje ove odluke one će biti  prosleđene Skupštini opštine Inđija na razmatranje i usvajanje..

IN Medija

Podeli na društvenim mrežama:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *