• 9,6 miliona dinara iz opštinske kase za SPC

  Članovi Opštinskog veća sastaće se 30. decembra kako bi doneli odluku o dodeli sredstava crkvama i verskim zajednicama sa teritorije Opštine Inđija za sufinansiranje iz budžeta Opštine Inđija za 2021. godinu, Opredeljeni novac iz opštinskog budžeta je namenjen Srpskoj pravoslavnoj crkvi.  To je ujedno i jedina tačka dnevnog reda, i ukupna novac koji je namenjen […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  9,6 miliona dinara iz opštinske kase za SPC

  Članovi Opštinskog veća sastaće se 30. decembra kako bi doneli odluku o dodeli sredstava crkvama i verskim zajednicama sa teritorije Opštine Inđija za sufinansiranje iz budžeta Opštine Inđija za 2021. godinu, Opredeljeni novac iz opštinskog budžeta je namenjen Srpskoj pravoslavnoj crkvi.  To je ujedno i jedina tačka dnevnog reda, i ukupna novac koji je namenjen SPC je 9,6 miliona dinara.

  Finansijska sredstva su namenjena za izradu palionice sveća u crkvi u Inđiji, izgradnji crkve u Jarkovcima, za prvu fazu rekonstrukcije poda u crkvi u Novim Karlovcima, elektrifikaciji zvona i obnovi pristupnog stepeništa ka zvoniku u crkvi u Beški, za nabavku i ugradnju mozaika na Svetosavskom domu crkve u Inđiji kao i za obnovu platna u crkvi u Novom Slankamenu.

  Nakon  toga zakazana je sednica Skupštine opštine Inđija na kojoj će odbornici, između ostalog,  doneti odluku o budžetu opštine Inđija za 2022. godinu.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika