• Kamen za kupus direktorice Agencije za ruralni razvoj opštine Inđija na Anketnom odboru

  Poslanici SNS predali su Skupštini Srbije predloge za obrazovanje dvadesetjednog anketnog odbora koji bi se bavili istraživanjem navodnih afera opozicionih poslanika. Kako navodi novinaska agencija Beta, u predlozima koje je potpisalo po 15 poslanika SNS, traži se da Skupština raspravlja između ostalog i o „okolnostima unošenja kamena za kupus u Skupštinu Srbije“. Podsetimo da je […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Kamen za kupus direktorice Agencije za ruralni razvoj opštine Inđija na Anketnom odboru

  Poslanici SNS predali su Skupštini Srbije predloge za obrazovanje dvadesetjednog anketnog odbora koji bi se bavili istraživanjem navodnih afera opozicionih poslanika.

  Kako navodi novinaska agencija Beta, u predlozima koje je potpisalo po 15 poslanika SNS, traži se da Skupština raspravlja između ostalog i o „okolnostima unošenja kamena za kupus u Skupštinu Srbije“.

  Podsetimo da je lider Dveri Boško Obradović doneo početkom oktobra 2017. godine kamen u Skupštinu Srbije, za koji je tvrdio da je kamen sa Kosova, ali je poslanik vladajuće koalicije Marijan Rističević preneo da mu je jedna žena rekla da je reč o kamenu koji je ona pozajmila tadašnjoj poslanici Dveri Mariji Janjušević za kiseli kupus..

  Otimanje mikrofona, kamen i svađe u Skupštini Srbije

  Rističević je na konferenciji za novinare, 6. oktobra 2017. godine, izjavio da je kamen koji je lider Dveri Boško Obradović pokazao kao kamen sa Kosova zapravo – kamen za kupus.

  Žena koja je prema tvrdnjama Rističevića “prepoznala kamen” je direktorica Agencije za ruralni razvoj opštine Inđija Ivana Pejović Ševrt o čemu je pisao i novosadski portal VOICE.

  Nekadašnja poslanica Dveri, Marija Janjušević najavila je tada da će podneti krivičnu prijavu protiv Ivane Pejović Ševrt zbog davanja lažnog iskaza.

  Inače, Ivana Pejović Ševrt je nakon pobede Srpske napredne stranke na lokalnim izborima u Inđiji 2016. godine imenovana za direktorku Agencije za ruralni razvoj u toj opštini i na toj funckiji je i danas.

  Naslovna: skrinšot Youtube

  M.Blečić (IN Medija)

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija