• Trbin foto album: Snežana Mišković – Viktorija

  Snežanu Mišković Viktoriju smatram svojom velikom prijateljicom, tako da mi ovaj foto album predstavlja možda i najdraži.  Viki je kao dete počela da se bavi muzikom sa 4 godine, odrastanjem muzika je postala njena ljubav, upisala muzičku školu, pevala je u Krsmancu i reklo bi se uradila je sve da postigne uspeh na tom polju. […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Trbin foto album: Snežana Mišković – Viktorija

  Snežanu Mišković Viktoriju smatram svojom velikom prijateljicom, tako da mi ovaj foto album predstavlja možda i najdraži.

   Viki je kao dete počela da se bavi muzikom sa 4 godine, odrastanjem muzika je postala njena ljubav, upisala muzičku školu, pevala je u Krsmancu i reklo bi se uradila je sve da postigne uspeh na tom polju.

  Foto: Zoran Trbović – Sajam 1988. godine

  Osamdesetih godina prošlog veka bila je deo benda Aske, učestvovala na festivalima i sarađivala sa brojnim domaćim i stranim umetnicima. Bila je prava zvezda sa specifičnim glasom, a onda se 2014. godine na koncertu u Sava Centru oprostila se od karijere i povukla se.

  Viki i ja smo baš bliski prijatelji, naš odnos je ostao isti i dok je bila aktivna u muzici ja na foto aparatu, ali i sada kada je njena muzička karijera završena. Uvek je ista. Naš ritual je da vodimo beskonačne telefonske razgovore, u kojima analiziramo nađe živote. Moram reći da sam joj prigovorio učešće u rijalitiju, o čemu smo dugo debatovali. Ona smatra da svako može da promeni kanal i da nema potrebe za ukidanjima ili zabranjivanjima.Ona kao učesnica smatra da je iz njene perspektive to klasična borba. Viki nije za bilo kakva ograničenja, ljubitelj je slobode pa na ovu temu ima ugao gledanja koji nije „zloupotreba slobode“ nego „konzumiranje slobode“.

  Foto: Zoran Trbović – Sava Centar 1987. godine

  Viktorija je trenutno fokusirana na Taru, svoju ćerku, ne sluša muziku uopšte i želja joj je da nikada više ne uzme mikrofon u ruke. Za mene je taj njen stav prava šteta, da baš toliko ne želi da ima dodira sa muzikom, dosta smo polemisali o tome. Ne želi da prati bilo šta na muzičkoj sceni, retkost je da ona o muzici priča. Poslednje što smo konkretno o muzici pričali jeste pobednik prošlogodišnje pesme Evrovizije i grupa Manaskin, koja je kako ona kaže po njenom ukusu i meri.

  Reklo bi se da Viktorija i ja imamo različite stavove, i imamo ali zato i jesmo prijatelji toliki niz godina, zato i pričamo satima jer imamo šta da kažemo jedno drugom. Sa njom pričati, to je lekovito, ona kao čovek i muzičar ima mnogo toga da pruži.

  Naša saradnja profesionalna, je išla idealnim tokom. Bez obzira što privatno imamo različita mišljenja, kada je u pitanju posao imali smo i postizali isti cilj.

  Autor teksta i fotografije: Zoran Trbović

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije FOTO I VIDEO

  Izložba fotografija Zorana Trbovića u „Fabrici“

  Izložba fotografija Zorana Trbovića “Drugi ritam” biće otvorena u četvrtak 4. maja u 19 časova u SКCNS Fabrici.Ulaz za posetioce je besplatan, a postavka će moći da se pogleda do 12. […]

  Dragoljub Zamurović: „Sećam se – 9.mart 1991. „

  Posle niza laži koje su plasirane na Televiziji Beograd u kojima se tvrdilo da srpska opozicija sarađuje sa krajnjom proustaškom i profašističkom Hrvatskom, zakazan je za 9. mart 1991. godine u […]

  Dragoljub Zamurović: „Sećam se – Arkan“

  U decembru 1993. godine ceo Beograd bio je izlepljen predizbornim porukama. Gde god da ste se okrenuli, gledao vas je Arkan i njegova Stranka srpskog jedinstva. Pored postera promicali su mladi ljudi […]