• U Kliničkom centru Vojvodine na lečenju 71 kovid pacijent

  Broj kovid pacijenata koji su hospitalizovani u Novom Sada danas je blago smanjen, javlja 021.rs Trenutno ih je na lečenju u Kliničkom centru Vojvodine 71, dok ih je juče bilo dvoje više. Na respiratorima je isti broj pacijenata kao i juče – njih petoro. S druge strane i dalje nije poznato koji je broj otpuštenih […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  U Kliničkom centru Vojvodine na lečenju 71 kovid pacijent

  Broj kovid pacijenata koji su hospitalizovani u Novom Sada danas je blago smanjen, javlja 021.rs

  Trenutno ih je na lečenju u Kliničkom centru Vojvodine 71, dok ih je juče bilo dvoje više.

  Na respiratorima je isti broj pacijenata kao i juče – njih petoro.

  S druge strane i dalje nije poznato koji je broj otpuštenih pacijenata sa lečenja, primljenih, ali ni da li je neki pacijent preminuo u međuvremenu, jer zdravstvene ustanove i dalje ne objavljuju ove podatke.

  Na Institutu za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici i dalje nema kovid pacijenata.

  Potsećamo da je imunizacija trećom, buster dozom, u inđijskom Domu zdravlja počela u sredu 18. avgusta i da su građanima na raspolaganju Fajzer i Sinofarm vakcine.

  Vakcinalni punkt otvoren je od 7 do 19 sati a preporuka je da inđinčani sačekaju poruku od e-uprave za primanje treće doze.

  Lokalni mediji javljaju da je broj zaraženih u Inđiji 28, a potvrdu o broju pacijenata pozitivnih na kovid za naš portal nema potvrde.

  Iz Doma zdravlja za IN Medija poručuju da se građani pridržavaju propisanih epidemioloških mera i da se uporedo sa vakcinacijom treće doze vrši i imunizacija do sada nevakcinisanih.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Vojvodina