• Uvodi se treća doza vakcine

  Na završenoj sednici Kriznog štaba odlučeno je da se omogući davanje treće doze posebno rizičnim grupama, prenose mediji. Treća doza će biti preporučena za građane koji boluju od određenih sistemskih i drugih bolesti. Takođe, oko brojnijih manifestacija da se primeni pravilnik po modelu koji je bio na Egzitu. To praktično znači da će na sve […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Uvodi se treća doza vakcine

  Na završenoj sednici Kriznog štaba odlučeno je da se omogući davanje treće doze posebno rizičnim grupama, prenose mediji. Treća doza će biti preporučena za građane koji boluju od određenih sistemskih i drugih bolesti.

  Takođe, oko brojnijih manifestacija da se primeni pravilnik po modelu koji je bio na Egzitu. To praktično znači da će na sve veće skupove, kulturne, sportsle i druge vakcinisani ulaziti sa potvrdom da su vakcinisani dok će drugi morati da imaju negativan PCR ili antigenski test.

  Jedan od zaključaka današnjeg zasedanja je potpuni angažman svih nadležnih na što široj vakcinaciji.
  Iako je prvobitno planirano da Krizni štab zaseda 1. avgusta zbog treće doze vakcine, datum je pomeren, a na današnjem sastanku je bila analizirana situacija o porastu broja zaraženih.

  Kako, kada i gde do vakcine u Inđiji

  Vakcinacija bez zakazivanja, na teritoriji inđijske opštine moguća je isključivo na punktu u Domu zdravlja u prepodnevnim časovima, vakcinom kineskog proizvođača „Sinofarm“.

  Kako saznaje IN Medija, u inđijskim selima, u ovom trenutku, nije omogućena vakcinacija.


  Izvor: Nedeljnik/IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija