• Oprez u saobraćaju!!!

  Sneg koji koji pada u Inđiji i okolini nije izazvao zastoje u saobraćaju, a ekipe JKP Komunalac su na terenu i čiste puteve, rečeno je za IN Medija u tom preduzeću. Glavne saobraćajnice u gradu su prohodne, ali se saobraćaj odvija otežano usled nanosa novog snega koji stalno pada. Iako su iz Komunalca u utorak […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Oprez u saobraćaju!!!

  Sneg koji koji pada u Inđiji i okolini nije izazvao zastoje u saobraćaju, a ekipe JKP Komunalac su na terenu i čiste puteve, rečeno je za IN Medija u tom preduzeću.

  Glavne saobraćajnice u gradu su prohodne, ali se saobraćaj odvija otežano usled nanosa novog snega koji stalno pada. Iako su iz Komunalca u utorak naveli da spremno dočekuju sezonu, dežurne službe ipak ne stižu da otklone sneg koji neprekidno pada.

  – Na terenu je 5 ekipa, trenutno radimo treći krug prioritet 1.Potez ka Ljukovu čisti Srem put a mi lokalne puteve.Od većih stabala jedino je tokom noći oboreno od udara vetra, i ekipe JKP“Komunalac“ su sanirali štetu – kazao je za IN Medija direktor JKP „Komunalac“ Dušan Lemajić.

  Pored klizavih puteva prekrivenih snegom dodatni problem u gradu predstavlja činjenica da semafori u delu Novosadske ulice ne rade, a da policija ne reguliše saobraćaj, pa je potreban veći oprez u saobraćaju u tom delu grada.

  U međuvremenu stabilizovano je snabdevanje električnom energijom i semafor je opet u funkciji.

  Jutros je, zbog snežnih nanosa i klizavog druma, na ulazu u Ljukovo iz Inđije sa puta iskliznuo kamion i blokirao saobraćaj.

  Tu deonicu puta trebalo bi da čisti Srem Put iz Rume. Na pozive upućene na kontakt telefon tog preduzeća niko nije odgovarao, pa je ostalo nejasno zbog čega nije očišćen put Inđija-Ljukovo koji je jutros blokirao kamion koji je proklizao na snegu.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije FOTO I VIDEO

  Izložba fotografija Zorana Trbovića u „Fabrici“

  Izložba fotografija Zorana Trbovića “Drugi ritam” biće otvorena u četvrtak 4. maja u 19 časova u SКCNS Fabrici.Ulaz za posetioce je besplatan, a postavka će moći da se pogleda do 12. […]

  Dragoljub Zamurović: „Sećam se – 9.mart 1991. „

  Posle niza laži koje su plasirane na Televiziji Beograd u kojima se tvrdilo da srpska opozicija sarađuje sa krajnjom proustaškom i profašističkom Hrvatskom, zakazan je za 9. mart 1991. godine u […]

  Dragoljub Zamurović: „Sećam se – Arkan“

  U decembru 1993. godine ceo Beograd bio je izlepljen predizbornim porukama. Gde god da ste se okrenuli, gledao vas je Arkan i njegova Stranka srpskog jedinstva. Pored postera promicali su mladi ljudi […]