Oprez u saobraćaju!!!

Categories FOTO I VIDEO, Inđija, NAJVAŽNIJEPosted on

Sneg koji koji pada u Inđiji i okolini nije izazvao zastoje u saobraćaju, a ekipe JKP Komunalac su na terenu i čiste puteve, rečeno je za IN Medija u tom preduzeću.

Glavne saobraćajnice u gradu su prohodne, ali se saobraćaj odvija otežano usled nanosa novog snega koji stalno pada. Iako su iz Komunalca u utorak naveli da spremno dočekuju sezonu, dežurne službe ipak ne stižu da otklone sneg koji neprekidno pada.

– Na terenu je 5 ekipa, trenutno radimo treći krug prioritet 1.Potez ka Ljukovu čisti Srem put a mi lokalne puteve.Od većih stabala jedino je tokom noći oboreno od udara vetra, i ekipe JKP”Komunalac” su sanirali štetu – kazao je za IN Medija direktor JKP “Komunalac” Dušan Lemajić.

Pored klizavih puteva prekrivenih snegom dodatni problem u gradu predstavlja činjenica da semafori u delu Novosadske ulice ne rade, a da policija ne reguliše saobraćaj, pa je potreban veći oprez u saobraćaju u tom delu grada.

U međuvremenu stabilizovano je snabdevanje električnom energijom i semafor je opet u funkciji.

Jutros je, zbog snežnih nanosa i klizavog druma, na ulazu u Ljukovo iz Inđije sa puta iskliznuo kamion i blokirao saobraćaj.

Tu deonicu puta trebalo bi da čisti Srem Put iz Rume. Na pozive upućene na kontakt telefon tog preduzeća niko nije odgovarao, pa je ostalo nejasno zbog čega nije očišćen put Inđija-Ljukovo koji je jutros blokirao kamion koji je proklizao na snegu.

IN Medija

Podeli na društvenim mrežama:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *