• Dejan Bjelac svedok lančanog sudara: Današnji dan slavim kao drugi rođendan

  Jedna osoba je poginula, a nekoliko je povređeno u lančanom sudaru kod Stare Pazove, potvrdila je policija za IN Medija. U nesreći koja se dogodila jutros oko osam sati, na oko kilometar od naplatne rampe kod Stare Pazove, iz pravca Novog Sada, učestvovalo je više od deset vozila. Uzrok je najverovatnije gusta magla koja je […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Dejan Bjelac svedok lančanog sudara: Današnji dan slavim kao drugi rođendan

  Jedna osoba je poginula, a nekoliko je povređeno u lančanom sudaru kod Stare Pazove, potvrdila je policija za IN Medija. U nesreći koja se dogodila jutros oko osam sati, na oko kilometar od naplatne rampe kod Stare Pazove, iz pravca Novog Sada, učestvovalo je više od deset vozila. Uzrok je najverovatnije gusta magla koja je jutros bila na toj deonici puta.

  Inđinčanin Dejan Bjelac, bio je svedok nesreće. Naime, jutros pre 8 sati krenuo je na posao, nakon uključenja na auto-put Novi Sad- Beograd gusta magla je smanjivala vidljivost na oko 5 metara.

  – Vozio sam polako, možda nekih 60 km/h ništa se nije videlo od guste magle. U jednom trenutku se čuo jak prasak i mene je inercija bacila unazad na sedištu. Auto je „leteo“ napred oko 50 metara, a ja nisam znao šta se dešava. Kada sam se zaustavio, pritrčao mi je čovek iz automobila koji me je udario od nazad i pitao kako sam. – priča Dejan Bjelac o početku lančanog sudara na auto-putu.

  Dejan se brzo sabrao, shvatio da mu u trenutku nije ništa, imao je bolove u vratu i nozi. Nekoliko trenutaka kasnije „krenuo je pakao“. Od tog sudara kreće niz lančanih sudara koji su prouzrokovali opšti haos.

  – Dok smo nas dvojca utvrđivali kako sam, da li sam povređen i koja je šteta u pozadini su se čule škripe kočnica, šleper jedan, drugi, auto, kombi svi su kočili, skretali da nas ne udare. Srča, prasak, lomljava…. – svedoči Bjelac o početku lančanog sudara kom je svedočio.

  – Ja sam prvi u nizu, današnji dan ću slaviti kao drugi rođendan. Hoću da naglasim da čovek koji me je udario nije kriv, nije jurcao niti divljao, prosto me nije video od guste magle.– ističe Bjelac.

  Foto: Dejan Bjelac privatna arhiva 21.02.2022

  Ubrzo je stigla Inđijska hitna pomoć, policija i Srbija Put, razmere nesreće u prvom trenutku nisu izgledale tako strašno“ kaže Bjelac.

  – Mene su odmah odvezli u Zemunsku bolnicu na snimanje vrata i noge, na sreću sve je u redu. Auto je odvezen, kao i sva ostala, na veštačenje negde u Staru Pazovu ne znam tačno gde. Nija važan auto. – završava Dejan Bjelac svoju priču oko stravične nesreće koja se dogodila jutros.

  Prema rečima portparola saobraćajne policije u Novom Sadu, uzrok nesreće u kojoj je jedna osoba izgubila život, biće poznat nakon uviđaja koji je dodatno otežan zbog specifičnosti. U ovoj nesreći učestvovalo je više od 10 vozila.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo

  Još jedna humanitarna akcija za Ljiljanu Kukić

  Humanitarna akcija prikupljanja novca za lečenje Ljiljane Kukić biće organizovana u subotu 20. aprila u inđijskom šetalištu od 8 do 13 sati. Ovog puta novac će biti prikupljan na humanitarnom […]