• Đoković u predizbornom spotu Aleksandra Vučića

  Na zvaničnom jutjub kanalu špredsednika Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića, pojavio se predizborni spot u kome se nalaze sekvence iz susredta sa Novakom Đokovićem. Svetski teniski as sastao se sa Vučićem u četvrtak 3. februara, nakon potvrde Tužilaštva da su njegovi PCR testovi bili validni. – Vi kao predsednik države i uopšte država Srbija niste […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Đoković u predizbornom spotu Aleksandra Vučića

  Na zvaničnom jutjub kanalu špredsednika Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića, pojavio se predizborni spot u kome se nalaze sekvence iz susredta sa Novakom Đokovićem. Svetski teniski as sastao se sa Vučićem u četvrtak 3. februara, nakon potvrde Tužilaštva da su njegovi PCR testovi bili validni.

  Vi kao predsednik države i uopšte država Srbija niste bili u obavezi da pruži podrušku kakvu ste pružili, niti se to podrazumeva. Želim da znate da, lično osećam veliku zahvalnost što ste se zauzeli i stali iza mene, i verovatno tim sebe stavili u kompromitujuću poltičku poziciju. To se ne podrazumeva to se ceni i poštuje, ja kao čovek, kao građanin Srbije i sportista cenim i dugo ću pamtiti – kazao je Đoković.

  Predsednik Vučić mu se zahvalio i „predvideo“ da će osvojitei Roland Garosu, na šta se Đoković nasmejao.

  Pomenuti video se emituje od 4. februara i sastavni je deo predizborne kampanje kao deo serije predizbornih spotova Aleksandra Vučića uoči aprilskih izbora.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Vladimir Orlić postavljen za direktora BIA

  Savet za nacionalnu bezbednost je na današnjoj sednici dao saglasnost za imenovanje Vladimira Orlića za direktora Bezbednosno-informativne agencije […]