Inđija: Odbornici sutra imenuju izbornu komisiju

Na sutrašnjoj sednici Skupštine opštine Inđija odbornici će doneti odluku o obrazovanju i imenovanju izborne komisije.  Pravo na predlaganje kandidata ima tri odborničke grupe kao i odbornik pojedinac i to: Srpska napredna stranka koja u lokalnom parlamentu ima 24 odbornika zatim grupa građana “Inđija i ti” koja ima 6 odbornika i GG “Građanin” sa tri […]

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
Inđija: Odbornici sutra imenuju izbornu komisiju

Na sutrašnjoj sednici Skupštine opštine Inđija odbornici će doneti odluku o obrazovanju i imenovanju izborne komisije.  Pravo na predlaganje kandidata ima tri odborničke grupe kao i odbornik pojedinac i to: Srpska napredna stranka koja u lokalnom parlamentu ima 24 odbornika zatim grupa građana “Inđija i ti” koja ima 6 odbornika i GG “Građanin” sa tri odbornika. Takođe, kandidata za ćlana i zamenika izborne komisije predložila je i Srpska radikalna stranka.

Za predsednika izborne komisije ispred Srpske napredne stranke predložen je advokat Nikola Malić,za njegovog zamenika Marija Božović Popović.  Za članove izborne komisije ispred SNS-a su predloženi: Branko Despotović, ze njegovog zamenika Maša Marjanović Surla zatim Ana Krunić Ševrt za člana a za njenog zamenika Aleksandar Mladenović. Za člana izborne komisije ispred GG  “Inđija i ti”  predložena je Sanja Divnić dok je zamenik Siniša Vukosavljević. Ova grupa građana predložila je za člana izborne komisije i Milana Kalinića dok je za njegovog zamenika predložen Predrag Petrović.

Odbornička grupa “Građanin” je za člana izborne komisije predložila Aleksandru Marić dok je za zamenika predložen Nikola Paulić.  Za člana izborne komisije ispred Srpske radikalne stranke je predložen Nedeljko Jotanović dok je za njegovog zamenika predložen Danilo Krivošija koga je predložila odbornička grupa „Građanin“.

Sekretar izborne komisije je aktuelni načelnik opštinske uprave Aleksandar Banić dok je zamenik Branislav Mazinjanin.

Sednica Skupštine opštine Inđija je zakazana za deset sati i ovo je jedina tačka dnevnog reda.

IN Medija

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Inđija

Štrajk operative u JKP „Vodovod i kanalizacija“?

Radnici sektora operative JKP „Vodovod i kanalizacija“ najavljuju mogućnost štrajka ukoliko rukovodstvo ovog preduzeća ne ispuni njihove zahteve o kojima će izvestiti tehničkog direktora Dragana Došena u ponedeljak 4.decembra.

U Inđiji za godinu dana policiji prijavljeno 169 slučajeva nasilja

U poslednjih godinu dana na teritoriji inđijske opštine prijavljeno je 169 slučajeva nasilja, od tog broja podnete su 44 krivične prijave za nasilje u porodici a ukupno je izrečeno 144 hitnih mera i sve su produžene odlukama Suda u Staroj Pazovi, podaci su Ministarstva unutrašnjih poslova za područje Inđije za poslednjih godinu dana.

Rasprava o rebalansu budžeta prerasla u dnevnik uvreda

Zaljubljeni ste u Gornana Ješića, punački ste, ne umete da čitate, mrzite SNS, vi (SNS) ste najgora vlast koja je zadesila Inđiju kroz istoriju, trošite novac po kafanama i pravdate se da je to zbog investitora – samo je deo narativa na relaciji Gak – Jovanović na poslednjoj sednici lokalnog parlamenta.