• Inđija: Formiran zajednički izborni štab SSP-a i Narodne stranke

  Danas je u prostorijama opštinskog odbora Stranke slobode i pravde održan sastanak sa predstavnicima Narodne stranke u Inđiji na kom su donete odluke o daljim zajedničkim aktivnostima pred predstojeće predsedničke i parlamentarne izbore koji su zakazani za 3. april. Kako se moglo čuti, formiran je zajednički izborni štab koji će se nalaziti u prostorijama SSP-a. […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Inđija: Formiran zajednički izborni štab SSP-a i Narodne stranke

  Danas je u prostorijama opštinskog odbora Stranke slobode i pravde održan sastanak sa predstavnicima Narodne stranke u Inđiji na kom su donete odluke o daljim zajedničkim aktivnostima pred predstojeće predsedničke i parlamentarne izbore koji su zakazani za 3. april.

  Kako se moglo čuti, formiran je zajednički izborni štab koji će se nalaziti u prostorijama SSP-a. Prema rečima predsednika opštinskog odbora Narodne stranke Inđija, Radovana Grkovića zajednički cilj je „sprečiti izbornu krađu“.

  Radovan Grković, predsednik OO Narodna stranka Inđija

  Pretpostavljamo šta nas očekuje na izborni dan i zbog toga smo rešili da ujedinimo snage i odbranimo pravo svakog građanina da svojom voljom izabere onog za koga smatra da će raditi u interesu svih građana ove zemlje. Jedini cilj koji imamo je sprečiti izbornu krađu. – kazao je za IN Medija Radovan Grković.

  Izborni štab će se nalaziti u prostorijama opštinskog odbora Stranke slobode i pravde i prema rečima predstavnika SSP-a već uveliko se radi na obuci građana koji žele da daju svoj doprinos u borbi za edmokratske izbore.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija