• Prikupljanje potpisa za listu „Ujedinjeni za pobedu Srbije“ sutra u OO SSP Inđija

  Opoziciona koalicija „Ujedinjena opozicija“ će sutra u prostorijama opštinskog odbora Stranke slobode i pravde Inđija, prikupljati potpise podrške za predstojeće parlamentarne izbore. Prema najavama iz SSP-a, svi zainteresovani potpis podrške koalicionoj listi „Marinika Tepić – Ujedinjeni za pobedu Srbije” moći da daju u periodu od 14 do 16 sati. Listu „Ujedinjeni za pobedu Srbije” predvodiće Marinika […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Prikupljanje potpisa za listu „Ujedinjeni za pobedu Srbije“ sutra u OO SSP Inđija
  Foto: IN Medija

  Opoziciona koalicija „Ujedinjena opozicija“ će sutra u prostorijama opštinskog odbora Stranke slobode i pravde Inđija, prikupljati potpise podrške za predstojeće parlamentarne izbore. Prema najavama iz SSP-a, svi zainteresovani potpis podrške koalicionoj listi „Marinika Tepić – Ujedinjeni za pobedu Srbije” moći da daju u periodu od 14 do 16 sati.

  Listu „Ujedinjeni za pobedu Srbije” predvodiće Marinika Tepić, dok koaliciju čine Narodna stranka, Stranka slobode i pravde , Demokratska stranka , Pokret slobodnih građana , Pokret za preokret, Slobodna Srbija, Demokratska zajednica vojvođanskih Mađara, Stranka Makedonaca Srbije, Vlaška stranka i Udruženi sindikati Srbije „Sloga”.

  Podsetimo da je 13. februara u prostorijama opštinskog odbora Stranke slobode i pravde održan sastanak sa predstavnicima Narodne stranke u Inđiji na kom su donete odluke o daljim zajedničkim aktivnostima pred predstojeće predsedničke i parlamentarne izbore koji su zakazani za 3. april.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI