Vučić nosilac lista na svim nivoima na izborima u aprilu

Lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić i aktuelni predsednik Srbije biće nosilac lista na svim nivoima izbora planiranih za 3. april, odlučeno je na današnjoj sednici Glavnog odbora SNS-a. Srpska napredna stranka na izbore 3. aprila izaći će sa listom „Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve“, jednoglasna odluka je da će prva na listi za […]

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
Vučić nosilac lista na svim nivoima na izborima u aprilu

Lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić i aktuelni predsednik Srbije biće nosilac lista na svim nivoima izbora planiranih za 3. april, odlučeno je na današnjoj sednici Glavnog odbora SNS-a.

Srpska napredna stranka na izbore 3. aprila izaći će sa listom „Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve“, jednoglasna odluka je da će prva na listi za parlamentarne izbore biti dr Danica Grujičić, dok će listu za beogradske izbore predvoditi Aleksandar Šapić.

– Aleksandar Vučić je nosilac svih naših lista, ovo je moto pod kojim izlazimo, ovo je poruka iza koje svi zajedno stojima zato što sve ono što smo do sada uradili u Republici Srbiji uradili smo zajedno sa našim narodom i građanima. Možemo d se ponosimo našim rezultatima i pokazali da zajedno zaista možemo sve, da Srbija postane pobednička zemlja u svakom segmentu i svakom polju – navela je Ana Brnabić na konferenciji za medije nakon sednice Glavnog odbora SNS-a.

Govoreći o dr Danici Grujičić, Brnabić je kazala da nju zna cela Srbija kao najvećeg stručnjaka u oblasti u kojoj radi u zemlji ali i Evropi i svetu. Da je spasila hiljade života i da može nesumnjivo da iznese i pokaže sve vrednosti „za koje se zalažemo“.

Posebno sam ponosna što na našoj listi imamo veliki broj javnih ličnosti, najboljih stručnjaka u svojim poljima, ljudi kao što je pored Dane Grujičić, pod broj dva prof. Stojan Radenović, naš najcitiraniji matematičar, čovek koji je doprineo da Beogradski univerzitet bude među 300 najboljih na Šangajskoj listi, koji srcem i dušem živi za Srbiju, obrazovanje nauku i mlade ljude. Kao treća Jelena Begović, najveći stručnjak u oblsti genetike, koja je tokom pandemije pomogla da otvorimo dve najsavremenije laboratorije u Srbiji, Vatreno oko u Beogradu i Nišu – navela je Brnabićeva. 

Na listi su i Lazar Ristovski, dr Marija Zdravković, prof. Žika Bujuklić, stonoteniserka Borislava Perić Ranković, prof. dr Dejan Ilić.

Naslovna fotografija: Aleksandar-Vucic-Foto-Beta-Milos-Miskov

IN Medija

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Srbija

Proglašeno 13 izbornih lista

U ponoć je istekao rok za predaju izbornih lista za izbore 17. decembra, a najkasnije do 1. decembra Republička izborna komisija (RIK) treba da utvrdi zbirnu listu.